CATCH & PAY! Ulovi i plati

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Eh, kad bi... Kad bi pastrmke zivele u Dunavu. Kad bi Morava bila puna lososa. Kad bi nocu sijalo Sunce. Kad bi ljudi mogli da sagnu glavu do svog... kad bi, kad bi...
A znate li sta ribe kazu? Kad bi musicari malo manje zamisljali kako nas nabadaju... Eh, Forelle, Forelle, kad bi...

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Istina, pre ce pastrmke da zive u Dunavu, lososi u Moravi ...da na vrbi rodi grozdje nego sto ce cika Mix prestati da serucka po forumima i raznim temama....ups. da se ispravim nije mala nuzda nego ....:lol:
Dakle, uzalud sam ceprkao po tvojim postovima trazeci nesto pametno sto se moze iskoristiti ali sam u jednom Panicevom clanku u ribolovackom magazinu citajuci na pet strana opisan vez musica sa najlon carapom saznao mnogo vise nego na svim tvojim postovima postavljenim na forumu! Kada bi se od svega sto si napisao oduzelo ono cika, midrac i ostalo. ostale bi dve-tri recenice koje bi i mogle nesto da znace - po cemu bi mozda bio upamcen...mozda.....ovako to tvoje hvalisanje toliko odvlaci paznju da se prosto pitam da li je moguce da takve spodobe uopste i postoje....covece....tebi stvarno nesto debelo fali....
Cekam tvoj odgovor.....

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Ali ces prvo da dobijes moj odgovror.
Vredjanje je strogo zabranjeno i netolerise se. Ovo ti je rpva opomena, druge nece biti. Niko ti ne brani da nekog osporavas, samo izvoli, ali kultura ponasanja mora da se postuje. Vodi racuna!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
I dodacu sedece. Ja te nepoznajem, nemam blage veze ko si, ali znam da si napisao dve poruke na sajtu. To je sasvim uredu, ali ako zelis da ljudi tvoje misljenje shvate ozbiljno, treba da se malo potrudis po sajtu. Ja te ne teram, ali kao sto rekoh otkud znam koliko je tvoje znanje musicarenja uopste. Iskustvo sa drugih foruma me uci da postoje ljudi koji se smucaju od foruma do foruma i vredjaju druge ljude. Dokazi da gresim i onda cu ceniti tvoje misljenja, ovako sumnja ostaje. Jos jednom vodi racuna o recniku i aluzijama na sajtu!

forelle

Junior member
Učlanjen(a)
19.11.2006.
Broj reagovanja
0
Prvo dr.Lucky,
znaci zaradio sam prvi zuti karton! :cry:
ja sam stvarno nov u musicarenju ( bavim se time svega dve godine ) i kada sam se upisivao na ovaj sajt( a saznao sam o njemu preko drugova ) mislio sam da cu stvarno nesto pametno da procitam. Ima mnogo zanimljivih tema o kojima vredi i raspravljati, vredi i procitati jer nema sta da priznam to je tako da ima puno ljudi koji mnogo vise znaju od mene a ja se trudim da sto vise saznam jer u musicarenju uzivam od srca. Medjutim, kada vidim da se neko toliko hvali a u sutini tu nema niceg korisnog ni razumljivog onda jednostavno reagujem.
Reagujem odmah i na ovo tvoje pismo: mozda sam preterao uporedjujuci ga sa kontejnerom i vidim da si dobar deo mog pisma izbrisao ali te zato molim da isto reagujes i kada on pocne da vredja ljude koji su u ribolovu posebno u musicarenju uradili mnogo vise!
Moje misljenje o musicarenju je jos uvek skromno da bih mogao nesto vise da dodam na tu temu i za sad samo citam. Daleko mi je bila zelja da idem od foruma do foruma i vredjam ali oprastam ti jer me kao sto si rekao ne poznajes.
Na kraju, tvoj je sajt i tvoje pravo koga ces da ostavis a kome da brises poruke.
Sve najbolje!

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Zao mi je da si prvi clan sajta koji je poceo da pise a da nije dobio od mene dobrodoslicu. Prvo da razjasnimo nesto veoma vazno. Po stoti put ja nekategorisem clanove po tome koliko znaju. Musicarenje je sport u razvoju i nazalost malo stucnjaka ima koji su zeljni da pisu. Tvoja poruka je obrisana zbog expicitnog vredjanja. Ni vise ni manje. Nov si clan, neznam koiko dugo uopste pratis sajt, ali i Mixove poruke su editovane kada je preterivao. Ja ne zelim da brisem ako se neko hvali. To je njegova stvar i govori o njemu, ali e vredja nikoga.
Posto si nov i mozda nemas iskustva sa forumima, mozda gresim, postoji jedna zvrca na sajtu. Naime kada kliknes na bilo koji forum pokazuje ti poruke stare 100 dana, starije NE. Moras da izaberes od from begining i videces sve poruke od pocetka. Pogledaj malo i videces korise teme koje je Mix otvarao. Ali nije poenta cak ni u tome. Ja ne mogu da teram clanove da pisu, i veoma cenim one koji se trude na sajtu. Bolje je da ako imas pitanja da ih postavis i od odgovora izaberes onaj koji ti odgovara. Ja cu ti sigurno odgovoriti na ista. I naravno i ja tebi zelim sve najbolje!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Moram nesto dodati...u vezi tog, bednog ponasanja, vređanja!

Dobro je imati na umu da u bilo kojoj disusiji, razgovoru, pisanom ili usmenom, vređanjem ne postižemo ništa konstruktivno. Naprotiv, takvim ponašanjem raspaljujemo vatru. Tu je i ponos, potreba za poštovanjem itd., dakle treba imati u vidu da vređanjem stvaramo samo napetu i destruktivnu situaciju. Omalovažavanje, vređanje, ismijavanje itd. nemaju smisla. Možda mislite da je čovek u krivu, da krivo razumije neke stvari, mislite da vi bolje znate, pa ako mu želite pomoči vređanjem i sličnim to nečete uspeti. Naprotiv imat če te neprijatelja!!!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Postovani Sebastijane i Dr. Lucky, i ja sam mislio da ako nikog ne vredjas, neces imati neprijatelja. Grdno se varate. Samo, cudno je sto ovaj nas sport donosi pored prijatelja i neprijatelje. Ja 20 godina musicarim. Formirao sam i jedan od najzapazenijih klubova u Srbiji, Mus. Sekc. Nisava, napisao knjigu o musicarenju, bio instruktor musicarenja mnogima... i verujte mi da je to u musicarenju nepromenljivo. Uvek se nadje grupa ljudi (musicara)koja ce se odvojiti i sa omalovazavanjem i mrznjom gledati na najaktivnije ili najuspesnije medju nama. Ta mrznja moze biti toliko jaka da ju je tesko opisati. Izgleda da je zelja za dokazivanjem kod vecine musicara toliko jaka da ne podnosi prepreke poput nekog neistomisljenika.
Evo dokaza: Takozvani Forelle i Drbane su svoje prve postove posvetili vredjanju ondasnjeg konsultanta sajta, moje malenkosti. Meni to znaci da su totalni pocetnici, amateri i na krivom musicarskom putu. Sto ja vise to budem dokazivao nepobitnim cinjenicama, utoliko ce oni biti agresivniji i ljuci. Nisu oni jedini. Takvih ima i jos na ovom sajtu i izvan ovog sajta. Ja, kao predvodnik ideje o okupljanju musicara i njihovog afirmisanja unutar postojecih organizacija SR, srecem se svakodnevno sa uvredama, ponizenjima, razocaranjima, izmisljotinama, nerazumevanjem, a veoma retko sa pohvalama, razumevanjem, saradnjom... Ja kazem (posle 20 godina iskustva) da je to neresiv problem, jer nijedan musicar ne podnosi boljeg, iskusnijeg, pametnijeg. No, ne treba brinuti. Doslo je vreme kada to i ne treba raditi. Sve postovanje ce se ukazati onome ko ima kapital. Jos ako ga ulozi u FF biznis, svi cemo pecati u privatnim revirima. Na takvim mestima nema raspravljanja i teoretisanja. Tu je gazda jedini koji razmislja o nacinu ribolova, lovostajima, merama, kolicini dozvoljenog ulova, ribama koje cete loviti, udicama i muvama koje cete koristiti i svemu ostalom o cemu mi ovde, besomucno, raspravljamo. Imajte na umu ovo, vi koji mrzite Mixmastera, pa ce vam ta mrznja malo popustiti, ako niste dr.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sta je bre ovo nema me 15 sati a ono panika na forumu :hammer:
Nego, nemoj da mi je neko dirao Mixmastera, imace posla samnom :hammer: :hammer:

Ae sad malo ozbiljnije!
Licne uvrede, kao i na rasnoj, nacionalnoj i verskoj osnovi nece proci ni na jednom normalnom forumu u svetu, pa i kod nas. Opet kada nekome kazem da kenja, sere, talasa,... to znaci da ne delim isto misljenje sa njim, ali nije postojala nikakva namera da sagovornika uvredim. Jednostavno to je moj recnik kada se nalazim medju ljudima koje smatram za "raju". Ako ne mogu da komuniciram na taj nacin i moram da vodim racuna o svakoj izgovorenoj reci, nema sanse da se osecam prijatno.
Padnu ponekad i teze reci, ali mislim da to za jedan forum uopste nije lose!

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Dragi Mix,
Potpuno se slažem sa tobom. Neprijatelja a tako i prijatelja ce biti uvek neodvisno o nasem ponasanju, ali opet je nepotrebno da si dodatno stvaramo bilo neprijatelje ili nezeljene konflikte i situacije. Opet istina je da pametan covek zna da popravi za sobom i da nastanu prijateljstva iz svega toga, no to moze da bude i bez nepotrebnih situacija.
Ma kako god da bilo, "ko' sta radi sebi radi" (u konacnoj fazi).
A forumi i jesu uglavnom mesto gde se prepucava, u staroj grckoj forumi su bili uzivo ko' u danasnjim parlamentima. Na kraju su sve svađe, uglavnom, bile na kraju zalivene sa vinom. Svi su bili veseli hehehe :lol:
Kod nas nema vina, niti nam treba, ali svi imamo jedno - ljubav do mušičarenja pa kakvo god ono da bilo.

Ova stvar o CATCH & PAY revirima nije slaba zamisao, u jednu ruku. Tu se, koliko ja poznam stvar, pecao stalno i uvek, nema neke posebne sezone. Mozda se ne peca jedno određeno vreme ali to je sve ovisno o vlastniku te vode. Neke su takve da im ne treba odmor/obnova, dok druge da. Tako da tu moze da se lovi i kada se na drugim obicnim revirima ne moze loviti.

Vrh Dno