Postovani Sebastijane i Dr. Lucky, i ja sam mislio da ako nikog ne vredjas, neces imati neprijatelja. Grdno se varate. Samo, cudno je sto ovaj nas sport donosi pored prijatelja i neprijatelje. Ja 20 godina musicarim. Formirao sam i jedan od najzapazenijih klubova u Srbiji, Mus. Sekc. Nisava, napisao knjigu o musicarenju, bio instruktor musicarenja mnogima... i verujte mi da je to u musicarenju nepromenljivo. Uvek se nadje grupa ljudi (musicara)koja ce se odvojiti i sa omalovazavanjem i mrznjom gledati na najaktivnije ili najuspesnije medju nama. Ta mrznja moze biti toliko jaka da ju je tesko opisati. Izgleda da je zelja za dokazivanjem kod vecine musicara toliko jaka da ne podnosi prepreke poput nekog neistomisljenika.
Evo dokaza: Takozvani Forelle i Drbane su svoje prve postove posvetili vredjanju ondasnjeg konsultanta sajta, moje malenkosti. Meni to znaci da su totalni pocetnici, amateri i na krivom musicarskom putu. Sto ja vise to budem dokazivao nepobitnim cinjenicama, utoliko ce oni biti agresivniji i ljuci. Nisu oni jedini. Takvih ima i jos na ovom sajtu i izvan ovog sajta. Ja, kao predvodnik ideje o okupljanju musicara i njihovog afirmisanja unutar postojecih organizacija SR, srecem se svakodnevno sa uvredama, ponizenjima, razocaranjima, izmisljotinama, nerazumevanjem, a veoma retko sa pohvalama, razumevanjem, saradnjom... Ja kazem (posle 20 godina iskustva) da je to neresiv problem, jer nijedan musicar ne podnosi boljeg, iskusnijeg, pametnijeg. No, ne treba brinuti. Doslo je vreme kada to i ne treba raditi. Sve postovanje ce se ukazati onome ko ima kapital. Jos ako ga ulozi u FF biznis, svi cemo pecati u privatnim revirima. Na takvim mestima nema raspravljanja i teoretisanja. Tu je gazda jedini koji razmislja o nacinu ribolova, lovostajima, merama, kolicini dozvoljenog ulova, ribama koje cete loviti, udicama i muvama koje cete koristiti i svemu ostalom o cemu mi ovde, besomucno, raspravljamo. Imajte na umu ovo, vi koji mrzite Mixmastera, pa ce vam ta mrznja malo popustiti, ako niste dr.