Prva stvar koja mi se ne svidja kod CDC-a je shto se mnogo lako guzva...Posle jednog lipca,klena,pastrmke je "gotov",gubi oblik,kvasi se i naravno posle zubate mame od dva kila je skroz iskrzan!Vadish CDC muvu iz usta ribe,amadou,amadou,amadou,suhish,duvash u nju i opet ne pliva kao malochas,uz to svaki put manje lichi na prvobitni oblik.Svaka ubodena riba,ponovno machevanje sa nepotrebnim stvarima,gubljenje vremena,a lipci u sumrak na Ribniku skachu na tvoju glavu i jedu ti sa sheshira muve!!Zajebano,nema shta!!Ali opet nije sve tako crno,ima i Cul de Canard svoje vrline!!!Lako se vezuje,upotrebljiv je i za micro muve koje su sve popularnije kod ribolovaca u poslednje vreme...Ima boju koja je po meni magichna za ribe,od svetlih,do tamnih blue dun nijansi,a i ima neki toliko neodoljiv,mek rad da je to strashno!!
Polipropilen,materijal koji je izuzetno zilav i jak!Uz to,naravno,i veoma savitljiv...Postoji polipropilen razlichite finoce,pretpostavljam da dosta ljudi nije verovatno videlo onaj najfiniji,koji je savrshenstvo!!Boje?!!Tri miliona nijansi!!!Crveni,maslinasti,sivi,zeleni,zuti,...Nema sushenja polipropilena u toku pecanja,jer se pri svakom zamahu "otresa" od vode i suv pada na vodu!Lak je za upotrebu,kako za krila,tako i za tela,repove,...Moze da se masti,shto je josh hedan plus.Eto,to je moje mishljenje,ali opet nebih mogao da se odreknem nijednog!!Oba su mi draga materijala i rado ih koristim!!Ali kad bolje razmislim,ipak bih dao prednost polipropilenu!!Pet bambija za njega!!
P.S.Da li ste probali da meshate CDC i Polipropilen!!??