Opet različita iskustva. Ipak, treba znati da mladi Žakula ima CDC na tone, a ni ja nisam tako siromašan (bacam pogled na štek). Takođe, treba znati da u Nišu (iz kog baš svi koji su komentarisali ovo, više cene polipropilen) tradicija korišćenja polipropilena nije za potcenjivanje.
Dakle, mi koristimo i CDC i polypropylene, pa ih upoređujemo. Da li to rade i ostali? Imamo i jedno i drugo i ne vidim razlog da favorizujemo bilo koji.
Imamo pp raznih finoća, kakve se retko (nikad)viđaju i kod najboljih trgovina materijalima. Ne kupujemo ga u FF prodavnicama, već na jedan mnogo interesantniji i jeftiniji način. Nema potrebe da potcenjujete pp. Baš okoreli ljubitelji cdca postaju i najveći poštovaoci pp-a. Siguran sam da većina nije ni videla najfiniji pp kojim ja uvek zamenjujem cdc. Ne sekirajte se, nije skup. Ja ga delim besplatno! Probaćete, polako...
P.S. Jedna zanimljivost:
Naš webmaster, Lucky, pre par meseci, poklonio mi je sav cdc koji ima, uz poruku: "Koji će mi penis ovo, uzmi sve..." Za uzvrat, ja sam njemu dao polipropilen za hiljadu puta više muva. I danas sam mu poklonio pp u desetak različitih boja i to, količinu od koje može napraviti hiljadu visokoplovnih muva, brzo tonućih nimfi i najrazličitijih strimera. Jedva mi je i hvala rekao, jer se to kod nas deli džabe, kao voda.