architect
Junior member
Dobar ti ovaj konac u boji Mixe
Mixmaster je napisao(la):Njegove osobine kratko traju, jer ako vam riba često napada mamac, zahteva previše vremena da bi se vratio u prvobitnu plovnost. CDC veoma loše podnosi riblju sluz i pljuvačku, kao i kačenje algica. To je isuviše neozbiljno.
Mixmaster je napisao(la):Nemam poverenja u taj preparat.
Simpson verovatno nema nikakvih iskustava sa extra-finim polipropilenom, koji je odličan za muve sa veoma nežnim krilima, daleko nežnijim od cdc-a. Takvog polipropilena nikada nije bilo u našim prodavnicama, a i na Zapadu je redak. Ja ga imam.
Mixmaster je napisao(la):Hajde malo ovako da pišemo:
1. Mixmaster ima muve od cdc-a i cdc u svojoj fijoci dvocifreni broj godina. Simpson je cdc prvi put video pre dve-tri godine.
2. Mixmaster je polipropilen počeo da koristi posle cdc-a, pa se oduševio i ima punu fijoku različitih PP-a. Ulovio je bar 10,000 riba na muve sa krilima od PP-a. Simpson je ulovio manje od 5.
3. Mixmaster koristi preparate za poboljšanje plovnosti bar 20 godina i ima nekoliko od raznih firmi. Simpson nije znao šta je to do pre 2 godine.
4. Mixmaster mušičarenjem lovi oko 20 vrsta riba. Simpson lovi samo 2.
Treba znati matematiku, pa Mixmastera podeliti sa 1000 i dobiti Simpsona.![]()
Mixmaster je napisao(la):Ih, ja taman izbacih onu matematiku, koja je preterano provokativna.Odmah si reagovao, a mene baš mrzi da ulazim u ring i bavim se našim (drugim) omiljenim sportom.
Znaš šta? CDC i polipropilen služe da se imitiraju krila insekata. Oni ne služe da jedan drugog zamenjuju, kako napisa Milanče. Ja sam u ovom trenutku potpuno siguran da je polipropilen mnogo bolji i u suprotno me ne može ubediti ni mušičar sa 30, ni onaj sa 3 godine iskustva. Svoju sigurnost temeljim isključivo na tome kakav mi uspeh u ribolovu donose.
CDC mi nikad nije doneo dobar ulov i pored brojnih pokušaja, dok polipropilen "ubija". Moje je da napišem svoje iskustvo.