Cime konkretno na klena ?

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Evo jednog veoma konkretnog zalogaja za klena. Masne i slasne zalogaje teško propušta, posebno ako se plasiraju u brzaku.

Ova moja varijanta bumbara na prvi pogled deluje kao tonuća, međutim ona je plivajuća bez obzira na crna marabu pera i farbana žuta paperja divljeg patka, bela nisam imao potrebe da farbam. Ispod ovih pera se krije balza lepo lakirana i zalepljena na udicu i dobro osigurana osnovnim koncem.

Telo sam napravio pomoću magičnog alata sopstvene izrade, svaki deo tela sam posebno vezao. Na udici je broj 10 sa dugim vratom.

Jedva čekam proleće jer sam siguran da ovom bumbaru neće moći da odoli ni jedan glavonja kog naravno pre nisam uplašio.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dobar bumbar strelac . predvidjam mu svetlu buducnost. odlicna ideja sa telom od balze i perjem marabua .

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
Hvala Sale.

Napraviću dovoljnu zalihu ovakvih i manjih i biće moji favoriti za sledeću sezonu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lele ako to provozaš kakvoj velikoj kalifi ispred nišana ima da razvali po njoj samo tako :tbumb: a uveren sam da če i neki klenđo glavonja da je pokupi.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Evo jedan masan i isto takvog klena,udica #10

bumbar1.jpg

bumbar2.jpg

bumbar3.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
uf...stvarno dobra...jos jednu taku meti pa ce te udavimo da uradis sbs ;)

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Samo za tebe Seb odbegli druze...ako te ovo ne odvrati od namere da vezujes macke,lisice,kune...na udice koje su vece nego prosecna pastrmka u Srbiji  :'(  nista nece.
Seb zamisli mala recica 

82738298.jpg

Stap '8 #3...tipet 0.12mm i ovo na kraju .... na #16

mrav1.jpg

mrav2.jpg

mrav3.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:D :tbumb: ma ne brini...imam ja i neke suve imitacije majskih u glavi ali nikako da sednem da ih vežem, ali bit će uskoro 100% ;)

a mravac je opak, nema šta...a i rečica divota jedna.... :yeswink:

Vrh Dno