CTS Affinity X

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Maricu, da prodas ti taj stap i da kupis neki sto je original. :-\

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Jok  ;) Japanac cuces  koliko je nasih likova sa foruma uzelo CTS-ova ove godine. Meni stap lezi ali mozda mi dune da promenim neke stvari kasnije ali ostajem na ovome. Jos MX da uradim kako treba I da ukomponujem sve kako valja I bice bombon  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
E pa sad I ti naravno da ga nema ja sam ga prvi I narucio  :bleh:  :p :p :p Imaju na sajtu ali u klasi #10 I #14 ako se ne varam

Apropo toga evo sta pise o blanku na sajtu CTS-a

Short to medium casting strokes, delivering improved control and accuracy.  The Latest iteration of our Affinity X series has a lower diameter to improve
strength and agility.  A delicate tip area loads the blank smoothly and quickly into the solid upper mid area making it perfect for delicate situations.
Matched with a strong butt area this blank is delivers plenty of power down low when needed.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
i mene bas ,kako ce moj ispasti sa tim delicate tip vrhom  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
ispasce kao i Maricev,odlican za ribolov. Nebo rekao sam i tebi i Maricu da ne uzimate previse u razmatranje te "zamerke" koje sam vam izneo na Adi jer ja odavno gledam stapove malo drugacije od uobicajenog. Opustite se i uzivajte sa tim vise nego odlicnim stapovima. Evo, prva sledeca prilika i onakav dan kao u nedelju i treba da vam demonstriram i da probate nesto malo drugaciji stap takodje peticu sa par struna.

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk

japanac

Full member
Učlanjen(a)
08.03.2009.
Broj reagovanja
23
Marich, ma zezam se ja, pa zar me ne znas.  :)

Rekoh ti onomad- ja svaku zaludjenost priborom kapiram.
Sam sam imao pehova I shtihova da im nema broja, sto musicarskog, sto varalicarskog pribora.

Bitno je da si zadovoljan.
Kad ne budes bio, salji snashu dalje, nekom ce da bude dobra, a ti nadji neki novi "ferari". :lol:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Dogovoreno za Adu a taman I Bata Djole da mi Posalje Bario 125 da probamo I nju.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
A Nebo X I MX imaju isti tip area tj vrsnu akciju :) samo za razliku od MX-a X ima krucu donju (Butt) sekciju.

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
91
maric je napisao(la):
A Nebo X I MX imaju isti tip area tj vrsnu akciju :) samo za razliku od MX-a X ima krucu donju (Butt) sekciju.

Auuuuuuuuuuuuu  pa to ista akcija kao kod mene, isto u donjem delu (butt-ka) vrlo cvrste sekcije...ali i vrsni deo!!!!Bez obzira na godine, habanje koje dolazi pa dolazi sa istim...eksploatacija na ribi je u pitanju.. :bleh: :bleh: :bleh:

Paaaa zar i Bario....leleeeeeeeeeeee....Aman G R A N D!!! E sad, rece mi Oholi i za Varivas da mu je lego na Vision  :tbumb: :tbumb: :tbumb: sto nebi i na te tvoje Maore  :nowink: :yeswink:

Vrh Dno