Cudoviste iz Morace

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Šteta što ne postoje lepše slike ovog senzacionalnog ulova. Radi se o tajanstvenoj i retkoj vrsti, a ima i punih 7 kila! Nadam se da je "dignut" na varalicu i ako je tako nema razloga za "paljbu"  :tbumb: :respect: :respect1:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
ima boljih slika ovo sam ja njegovu fotografiju slikao mobilnim zato je los kvalitet
a evo je OHOLI kolega sa sajta dosao u goste malo vidio sam se juce sa njim i vec je krenuo da baca
muve po Moraci ja nazalost nemam vremena od posla ali ako bog da za vikend idemo zajedno vodim ga na
neke terene da vidimo kako cemo proci

mix mozda Oholi ubode nekog struna pa ce bude i neka bolja slika sa njegovim digitalcem

H.S hahaha 44 Mgn. sa eksplozivnim zrnom

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ako prijavi neko kidanje ili otkačinjanje, nemoj da dozvoliš da sledeći put ide sam. Pođi sa njim i ponesi shotgun dvocijevku.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
jos jedno cudoviste opet sa morace
Uhvaceno od strane Nikole Becanovica-Beca

Ovo je tipicni dokaz da u ribolovu nema pravila, ne mora da znaci  da veliki primjerci (bar sto se tice  salmonidnih vrsta), mogu biti uhvacene  iskljucivo velikim varalicama. Kao sto se vidi na ovim fotografijama koriscena je varalica, "ruzno pace" velicine 5cm, a najlon, "WINNER" debljine 0,20mm, masinica DAM qvick S 50, stap germinov vrlo mek. S'obzirom da je uhvacena u vrlo brzim bukovima a zabaceno je nizvodno, najlon i nije nesto predebeo. Tu dolazi do izrazaja mekoca stapa (punog germinovog), u kombinaciji sa tanjim, donekle kvalitetnim najlonom, pokazala se kao idealna kombinacija, a samim tim i opravdava epitete maksimalnog uzivanja u sportskom ribolovu.  Uhvacena je 24.04.2008.

Nije Mi poenta da promovisem varalicarenje vec opet naglasavam da samo zelim da prikazem neke od riba koje obitavaju u Moraci i nacin na koji se do njih dolazi.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A jel moze neka fotografija koju zasluzuje jedan ovakav musicarski forum?

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
Kad padne voda a to je tek posle 10 maja tad ce i biti ako bog da i neke od musicara a za sad se samo na v................... lovi a nije mi jasno kako se vazda nadje neko da mu se nesto kriva ja postavljam ove slike cisto da prikazem kakve riba ima u Moraci i nista vise ma u stvari zabole me cok sto vam smeta jer da sam i uhvatio (a nisam jer ne bacam muvu jos) onda bi bilo e nije sportski te nije c&r te to nije divljakusa vec tovljena iz ribnjaka zato me mnogo ne pogadja sto dusebriznici pisu

nije moraca revir gdje vecina od vas love aj na stranu poneki koji se lome po divljini i primjenjuju survive tehnike ali ljudi shvatite vec jednom da na vodi koja je brza,10 do 20m duboka i hladna nemam bas nista trazit na musicu zato se i zajebavam ovdje na sajtu evo danas sam bacao strimere nekih 2 sata i nece pa nece

musicu sam bacao juce ka manijak i nece opet nema aktivnosti na povrsini a o nomfama i ne pomisljam jos neki od vas znaju Oholog evo ga ovdje pa kad dodje gore pitajte kakva je voda i tereni i sve ce vam biti jasno.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
asader je napisao(la):
Kad padne voda a to je tek posle 10 maja tad ce i biti ako bog da i neke od musicara a za sad se samo na v................... lovi a nije mi jasno kako se vazda nadje neko da mu se nesto kriva ja postavljam ove slike cisto da prikazem kakve riba ima u Moraci i nista vise ma u stvari zabole me cok sto vam smeta jer da sam i uhvatio (a nisam jer ne bacam muvu jos) onda bi bilo e nije sportski te nije c&r te to nije divljakusa vec tovljena iz ribnjaka zato me mnogo ne pogadja sto dusebriznici pisu

nije moraca revir gdje vecina od vas love aj na stranu poneki koji se lome po divljini i primjenjuju survive tehnike ali ljudi shvatite vec jednom da na vodi koja je brza,10 do 20m duboka i hladna nemam bas nista trazit na musicu zato se i zajebavam ovdje na sajtu evo danas sam bacao strimere nekih 2 sata i nece pa nece

musicu sam bacao juce ka manijak i nece opet nema aktivnosti na povrsini a o nomfama i ne pomisljam jos neki od vas znaju Oholog evo ga ovdje pa kad dodje gore pitajte kakva je voda i tereni i sve ce vam biti jasno.

Prti ti njega da ne zakasni na Djetinju. Bogami tezak teren je izabrao za pripreme  :(. Prenesi mu pozdrave.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
asader je napisao(la):

Shvatam ja da nece ali bi me zaista oraspolozio sa makar jednom fotografijom ulova sa Morace musicarskim priborom. Prosto da ne poverujem da takva tek treba da se napravi i da nemas ama bas ni jednu od ranije? Od prosle godine, pre dve godine, pre tri, 4...?
Nekako je ovo ipak musicarski forum koji vapi za takvim fotografijama. Ali jok, slike koje ti postavis su ribe na novinama, u sudoperi, rasporene, drze se za grkljan, puca im se u glavu,... i pored svake jos stoji varalicarki stap i to kakav. Moram priznati da je meni to tuzno, stvarno nemam pojma za ostale ali meni je tako.

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
mix sutra mu prenosim pozdrave i opomenut cu ga da ne zakasni mislim da je zapucao na selo ili negdje van Podgorice al se ne mogu sjetiti gdje mi rece .

S.H nazalost nema slika od 20 musicara koje znam iz Pg mislim da sam jedini ja bacao muve zadnjih 10 dana niko ne izlazi na vodu svi motaju i spremaju pribor i nadaju se prestanku kise da opadne voda jer pada vec 20 dana ono ujutro pada popodne ne pa uvece opet i sve tako dan suvo dan kisa a snijeg se jos nije potpuno otopio po brda okolo da popizdis i onda kad opadne nivo za prvih dana ko sta uhvati dok ne prorade struje,i mreze vec polovinom juna je sranje zivo sva riba se povuce uzvodno u kanjon a na meni dostupnim terenima ostane go kurac da ga sisam pokoja pastrmka i klen cisto da se razbije monotonija.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
mix sutra mu prenosim pozdrave i opomenut cu ga da ne zakasni mislim da je zapucao na selo ili negdje van Podgorice al se ne mogu sjetiti gdje mi rece

Al mi ime promeni, svaka ti dala  ???

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
asader je napisao(la):
haaha sorry djole zabudalio sam

zurim nesto da zavrsim pa ne citam bas sve

opet mases koncem na ulici i pokusavas da uhvatis neku......... Zato si izgleda zabudalio  :D

Vrh Dno