vladan je napisao(la):Nisam ti bas strucan kao neki ali posto vidim da mnogi mlate praznu slamu i teraju te da bacas pare a i sam neznas dali ce da te drzi ili ne(FLY) kupi brate neki jeftiniji pa ako vidis da ti ide i oces dosta vremena da provedes na vodi naci ce se lova za nesto bolje!A ti nasi koji se umisljaju i porede se sa likovima sa kataloga i raznim DVD-ima(celebrity sindrom) reci da te ostave na miru!
Svaka cast sasatsu (moram da ga imenujem) jer izgleda da je on retkih koji su uspeli da se odvoje od naseg ciganskog mentaliteta!
Muka mi je kad vidim kad neko zaradjuje bednu lovu nosi neku neku kutijicu za muve od 20 /30 evra i stap od par stotina!
Nisam od onih kojiu kazu kupi najevtinije nego se samo vodi zdravim razumom !Isto kao kad ides da kupis farmerice ne kupis 5 para na pijacu nego kupis najevtinije od nekok renomiranog proizvodjaca!Kupi brate naki dam,daiwu,shakespeare ili nesto slicno trajace ti 20 godina!Ja sam recimo ovom daiwinom izvadio 5,5 kila "pa mi ne zahvali beking i ne ukoci mi kocnica" !Ne pravi zvik kao hardy ali boze moj neces da snimas plocu sa njom!
Otarasite se ljudi gluposti i budite malo realni citam svakodnevno sta se pise jer sam i ja ljubitelj istog ali ponekad znate da budite preveliki snobovi!
http://www.daiwasports.co.uk/products/game/reels/458/3/wilderness-fly-reel
Vladane postujem stav koji imas ali "jevtino" nekad moze da bude i skupo a neko mozda ima pa mu i ne "hvali" nista. I ja sam izvadio dvajes' i nesto kila bas pre neki dan. Doduse to nije bila riba vec prasence a izvadio sam ga iz zamrzivaca (renomiranog proizvodjaca) :toalet: