Danas nisam mušičario

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Juče nisam mušičario, danas nisam mušičario sutra neću mušičariti...
Jučer :nemam klince kao Zvezdan, al sam si nabio posao koji mi i nije trebao previše, donijeli mi štuku od 10,75kg krokodila da ga prepariram, neplanski i ... nisam mogao da odolim, prihvatio sam, pro bono, u stvari da vidim mogu li i ovolika čudovišta obraditi uspješno, radio sam je od 08,00 - 20,00 i drugi put ću dva puta razmisliti dali ću tako što uzeti pro bono, za pare hmm, moram još da vidim koliko bi to naplatio.
Danas sam morao odmarati od jučerašnje štuke ubilo mi kičmu cijeli dan stojeći to raditi.
Sutra Dan mrtvih, obilazićemo naše voljene koji nažalost više nisu s nama...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mene ubi posao već celu nedelju dana :doh: Bio sam i u Cro 2 dana, ali daleko od Gogo-a inače bi se javio. Možda ću u ponedeljak u Leskovac ali je opet pitanje da li ću da se javim nišlijama :doh: Baš me krenulo, niti lovim niti vežbam niti vezujem a slabo i postujem :'( A Tamiš je katastrofa... Neću više da širim lošu karmu... :bye:

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
Zdravo drugari  :)    bas lepa tema da se ponovo glasnem ....koliko sam video ne postoji tema "nisam musicario mesec i kusur dana i nemam pojma kad cu",trbalo bi da se otvori  :'( ....kod vas se pecalo kako vidim,svaka cast  :tbumb:   
...sad moram da se vratim obavezama,smudj zove sa Bovna....
Pozdrav

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
Ja moždan sutra malo zamašem na Tari.Odo poslom za Podgoricu,pa kad se vratim i prođem kraj Kolašina...Možda...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Nisam danas, a neću ni sutra ni prekosutra, obaveze. Zato u petak od 10 prepodne pa nadalje, čamac, veliki strimeri, i rit na kome su se javile debele štuje.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
rabbit je napisao(la):
Ja moždan sutra malo zamašem na Tari.Odo poslom za Podgoricu,pa kad se vratim i prođem kraj Kolašina...Možda...

Ni možda.Bio, prošao noću.Svratio u Kolašin na najbolji expreso na svijetu.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
ja danas nisam musicario :'( :'( :'( i necu sve do sledeceg vikenda :'( :'( :'(

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Lazare ako je za utehu nisam 15 dana bacio muvu a kako stvari stoje necu tamo do marta osim ako ne iskrsne nesto ali sanse su 1:1000..... :doh: :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Planirao sam ovih dana da probam štuku u gradskoj marini,ali previše hladno vreme, a pomalo i šefovi,uvališe mi neke ubrzane smene,odvratili su me od bilo kakvog pokušaja.Nadam se da ću za vikend malo bacati!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario.
Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulo :nowink:, al ste bar bili na svježem zraku, ja nisam ni to :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Gogo je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):
Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulo :nowink:, al ste bar bili na svježem zraku, ja nisam ni to :(
Najgore je što smo imali informaciju da je jezero slobodno od leda.Ma za to mi nije bio problem,ali ovo nabijanje u blato mi je iskidalo nerve,baš je bilo neverovatno,za glave smo se hvatali u neverici da nam se to dogodilo.
Nj

Vrh Dno