Djole Nis
Hero member
zvezdan je napisao(la):Danas nisam mušičario, a ko zna kada ću, klinci mi zaradiše ovčije boginje![]()
zvezdan je napisao(la):Danas nisam mušičario, a ko zna kada ću, klinci mi zaradiše ovčije boginje![]()
rabbit je napisao(la):Ja moždan sutra malo zamašem na Tari.Odo poslom za Podgoricu,pa kad se vratim i prođem kraj Kolašina...Možda...
Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulozvezdan je napisao(la):Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario.
Najgore je što smo imali informaciju da je jezero slobodno od leda.Ma za to mi nije bio problem,ali ovo nabijanje u blato mi je iskidalo nerve,baš je bilo neverovatno,za glave smo se hvatali u neverici da nam se to dogodilo.Gogo je napisao(la):Pa Zvezdane što se malo ne raspita prije ove avanture jes da je u +-u već par dana al ne može tako brzo da se otopi nešto što je tjednima mrznulozvezdan je napisao(la):Pošao sam danas sa drugom varaličarom na rit da probamo štuku uprkos kiši.Zaglavili smo se kombijem u neko blato iz kog nismo uspeli da se iščupamo 3 sata.Nijedan od seljaka iz obližnjeg sela nije mogao da nam pomogne,svi povadiše akumulatore iz traktora.Na kraju nas je spasio gastarbajter nekom aždajom od automobila,mada nas je i on jedva iščupao.Da bad trip bude kompletan jezero je bilo potpuno zaleđeno.Danas nisam mušičario., al ste bar bili na svježem zraku, ja nisam ni to
![]()