Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ovo sam mislio tek negde marta/aprila 2013. kupovati ali prilika da se to novo dobije za 30€ jeftinije se ne valja propustiti :lol: i tako neplanski se ponovih danas ...
mislim da če ovo da me dobro služi jer u zadnje vreme najviše lovim pastrmke na mestima gde su "roll cast-i" najprimenjiviji.
Bolje da nisi, poprilicno si bacio pare. Od TT uzima se samo Orange boja, razlika je drasticna. Dal zbog pigmenta ili zbog neceg drugog kao da su dve sasvim razlicite strune Ivory i Orange.
dao sam svega slabih 30€ bolje to nego 60€ a videt ču na vodi najbolje jesam li uzeo nešto bez veze ili ne... ali mislim da če to da bude super za jedan deo Save dolinke
tamo gde ovo mislim najviše koristiti šteta je šljapkati sa nečim od 70tak+€ jer tamo svaka struna "ubrzano stara"
Dobro Seb ako tako mislis uostalom tvoje pare. Ali ti pricam kako sam se ja isto zajebao dok nisam znao. Ta ivory je uvek na popustu a orange nikad. Doduse bila jednom u sportfishu i Orange za 40 funti a Ivory za 15.
Pa zar ima još boja,ja sam pokupio sve što je bilvu jednu sam dupliro!Ajde ne budi škrt nego daj info,ti si na meni interesantnim destinacijam često a ja se spremam za revanš