Danas sam kupio...

gigino1

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2015.
Broj reagovanja
0
Kostale su me cetri Rapale. Covek juri smudja na Dunavu tako da smo se lako dogovorili...

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Iskreno se nadam da te je to u najboljem slucaju kostalo samo 4-ri rapale al estonke  :tbumb:
E sad ako je to proslo po Finsko-Irskom receptu, onda je bratac sad trenutak da dalje ne trosim ovo pisanije.... :doh:

E sad,dugo postoji u mom okruzenju istinita prica vezana za jednog gospodina, Mister Elevator mena...koji je nakupovao musice preko Limunda....musice o kojima ovom prilikom nebi vise trosio vreme  :nowink: :yeswink:
I dan danas se sprdamo sas istim dasom....i njegovim talasanjem.....A tek sta je uradio Renzzetijevoj stezi, i kako ju je frizirzo, pojacao kubikazu i startnost  :-* :D :D :D :D

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Guideline LPXe RS V2 10# 9' 4-i sekcije
Pala neka mjenjaža,strimeri me uzeše pod svoje!

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
PROTA71 je napisao(la):
Iskreno se nadam da te je to u najboljem slucaju kostalo samo 4-ri rapale al estonke  :tbumb:
E sad ako je to proslo po Finsko-Irskom receptu, onda je bratac sad trenutak da dalje ne trosim ovo pisanije.... :doh:

E sad,dugo postoji u mom okruzenju istinita prica vezana za jednog gospodina, Mister Elevator mena...koji je nakupovao musice preko Limunda....musice o kojima ovom prilikom nebi vise trosio vreme  :nowink: :yeswink:
I dan danas se sprdamo sas istim dasom....i njegovim talasanjem.....A tek sta je uradio Renzzetijevoj stezi, i kako ju je frizirzo, pojacao kubikazu i startnost  :-* :D :D :D :D

Ovo mi liči na onog što je tražio kanape 3 meseca i na kraju nije ni kupio

vrana

Hero member
Učlanjen(a)
19.06.2013.
Broj reagovanja
341
Tommylee, iz ultralight u hard&heavy? :)
Nek te dobro i dugo sluzi!  :tbumb:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
351
tommylee je napisao(la):
Guideline LPXe RS V2 10# 9' 4-i sekcije
Pala neka mjenjaža,strimeri me uzeše pod svoje!

Uzeli te baš jako kada si takav štap dobavio. Drinske podmornice uopšte ne slute kakva ih opasnost vreba  :yeswink:

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Imam ja i UL,a posmatram još neke po ibeju.Izmače mi jedan superfine 3wt  :'(
Ovim ću da pokrijem puno toga a plus jednu dobru osobinu koja mi se sviđa je SW mušičarnje.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Baki-Pa je napisao(la):
Ovo mi liči na onog što je tražio kanape 3 meseca i na kraju nije ni kupio

Xaxxaxaxa pa Baki ja narucio kanape ima 2 meseca sad treba da stignu :) 5kom musica :)

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Nisam kupio, dobio na poklon al to je to :D Ziveli Nidzo  :firends:

Prilozi

• rsz_dscn0380.jpg
    rsz_dscn0380.jpg
    286,2 KB · Pregleda: 149

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Danas sam kupio...
http://www.timeflyfishing.com/prodavnica/new-time-product-2015/hvc-5-6-weight-popular-fly-fishing-reel-super-light-aluminium-cnc-large-arbor-fly-reel
Meni se sviđa opasno -rad,kočnica,kvalitet izrade...Gledao sam i štapove ima par modela o kojima ozbiljno razmišljam.

Vrh Dno