Danas sam kupio...

pera

Hero member
Učlanjen(a)
24.01.2010.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
Ja prosle godine ni jednog malog ne ulovih. A skoro svaki izlazak sam bar jednog lipca imao.... na neke mucnike sam se bio predplatio.... cak sam par drugara vodio da se upisu. Svaki je uspeo..... tebe necu. Predobro mi izgleda zamisao tebe u crveno belom dresu i halterima hahhahhhaha

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

ne pretrruj sad ,ne ide to zajedno. Posebno dres posebno halter ali... sta ako brat ricma ni kriv ni duzan nabode nekog slabo idog lipca,onda svi morate da cutite i trpite trpanje. U svakom slu aju zabava tek sledi.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Bravo Pero jedan corav I ima Gradac da bude crni-beo Xaxaxaxaxaxaxa

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Hahahaahah.... pa ti bre ne znas ni muvu na tipet cestito da vezes [emoji14]

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
78
maric je napisao(la):
Salim se. Hocu ciljno da jurim lipljena ove godine na Gradcu a cuo sam da je Extreme kao stvoren za to.

U zdravlju i veselju da ga koristic dok te vid ne izda...i par kafana za preporuku, ono kad izmenjas sve te stapove i na svim tim rekama koje pominjes..Spisak kafana sledi po redu padanja na pamet, ne i po abecednom ili azbucnom...e  da ima i jedna internacionalna, tj u drugoj zemlji je al nasoj bivsoj, komsijskoj, extra klopa i smestaj, topla preporuka(redni broj.3).

1. "Kovin" specijaliteta Vojvodjanske kuhinje, Banat, domace belo vino, ruze vetrova koje duvaju sa      Karpata i topla preporuka za period od oktobra do marta meseca, da se lepo prezimi..svinjokolji itd.
2. "Gornja Toponica"(juznjacki specijlaliteti, muckalica, cevapi i dani pljeskavice u Leskovac..za topliji deo godine, moze i za duge letnje/vrele noci..
3. "Dobrota-Kotor"...sta vise reci a sto vec nije do sada receno, jedan od najvecih i najlepsih fjordova na svetu, i to u nasoj Crnoj Gori,nasem Montenegru..najlepsi deo zaliva, od Lovcena soko klice, vetar carlija, internacionalna kuhinja u preplitanju sa tradicijom..Njeguska prsuta, vino od Grahova, morski plodovi i meditenarska blaga klima..i sunce do 18h..sta ces vise, doobar tek braco...komplet , sve full, sve sem koze i za prelazni period maj/jun/ jul/ avgust..
4. "Laza Lazarevic".. Za kraj povratak u veeeeeeeliki beli grad, metropolu Balkana, epicentar svih musicarskih strujanja, selekcija i evidencija... top ponuda,, 7-dnevni najam apartmana sa doruckom/ruckom i vecerom a bice obezbedjena za nase verne korisnike  i marenda u ranim popodnevnim satima-gledace se LS na malim ekranima i utakmice FC Red Star u sezoni 2016-2017..organizovace se i domacin, cika Velja koji ce Vam biti non stop na raspolaganju(da vam daje bone)..termin koriscenja sa grejs periodom od 3 minute bice naknadno dogovoren a sve u skladu sa vasim obavezama u tekucoj 2016.godini..takmicenja, Slovenija, DRina(sa velikim "D", Gradac sa ciljanim izlovom lipljena i njegovom degustacijom, te kastingom za modnu reviju pored istoimene reke Gradac i predivnog nam upoznavanja sa obalom najlepse reke Balkana i Majkom svih reja...Drinom).

Veeeeeeeliki pozdrav kralju,Zmaju od Gradca  :bleh: :bleh: :bleh: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :nowink: :D :) :) :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Veće bi bilo čudo da rićma ne uhvati nego da uhvati lipca na Gradcu.  Mogu se kladim.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Samo je jedan Zmaj od Gradca a to je Oholi. Njemu skidam kapu, ostali su smesni.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Nije prozivka tako je. Zna ga uzduz I popreko, svaki kamen I ribu. E sad jbg nema srece na takmicenjima al ok

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Hhaahahaahabab i to duboko hahahahhah

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Nije prozivka tako je. Zna ga uzduz I popreko, svaki kamen I ribu. E sad jbg nema srece na takmicenjima al ok

Video si kako malo treba da te usere pa da ideš na svetsko.

Vrh Dno