Gogo je napisao(la):Ma ...Milanče to ti je bolest, osim toga, nepušim,nepijem, ne k....m se,nemama porodicu, negdje mora da puknem ,e pa to ti je onda meni ispušni ventil.
Nisam iz tog razloga stavio :"...jer ima se", nego neka mi neko kaže jel treba toga toliko il preterujem, ponekad nisam baš baždaren to mi je jasno, al kako raditi muhe ako nemaš materijala.
Godinama sam ti ja to skupljao i vucaralo se bukvalno po vrećicama, ladicama,kutijama... Pa kad oću nešto napraviti prođe me volja dok pronađem materijal i onda ako idem po ostalu ribičku opremu zastanem kod "fly"-a pa razmišljam imam li to ili ne, puno puta se zaletim i kupim nešto što već imam isto ili slično, e nećeš više faco, sad je to sve lijepo izloženo,pregledno i raditi je puno ljepše kad je sve pred okom.
Šala GogoJa ne smem ni da napišem šta sve imam od štapova a fly tying da i ne pominjem. Bolest nego šta. Dobro ti napisa ono NEBAŽDAREN, baš to
![]()
P.S. Prekjuče kupih još jednu 9-kuSad imam 2
![]()
Mixmaster je napisao(la):Dublje misli. Kompjuter ima veze sa mušičarenjem.org. Kod kuće ni ne moraš da imaš bilo koji drugi deo pribora da bi bio među mušičarima, ali kompjuter je obavezan.
MA da tu si apsolutno u pravu uživati u lovu, e u to ime :firends:sebastian je napisao(la):@Gogo, možda ču i ja tako korz kakvih desetak godina![]()
i sa priborom i sa materijalom, ali trenutno je kod mene ovako (polako se neke stvari skupljaju) ali još uvek imam svega malo i uvek nešto mora da improviziram i sa materijalom i priborom...ali, važno da se u svemu tome uživa, lovi i ulovi.
100ka je napisao(la):Gogo kako ti se pokazala ova rotaciona stegica koju imaš, vidjao sam dosta negativnih komentara o njoj na netu?
Gogo je napisao(la):MA da tu si apsolutno u pravu uživati u lovu, e u to ime :firends:sebastian je napisao(la):@Gogo, možda ču i ja tako korz kakvih desetak godina![]()
i sa priborom i sa materijalom, ali trenutno je kod mene ovako (polako se neke stvari skupljaju) ali još uvek imam svega malo i uvek nešto mora da improviziram i sa materijalom i priborom...ali, važno da se u svemu tome uživa, lovi i ulovi.
ijani: