Danas sam kupio...

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
E Sebo Sebo, dolijaće tebi taj macan siguran sam, sad kad si ga vidio i osjetio, neš ti njemu dati mira ;) Samo pazi da ne bude glisiranja u tom tvom belyiju, doduše neće te povući pod vodu, bio bi to poveliki zalogaj za njega ali pazi da se ne upetljaš , jeb... su ti macani od 2+. iz čamca je lako a u tom čudu ti je sve u nogama koliko će da ga uspiješ izdržati, da te opet grč ne uhvati i sl. Čuvaj se i samo napred siguran sam da ćemo uskoro vidjeti tvoje slike sa tim monstrumom.
Puno sreće sa belyijem da te dugo i dobro služi !

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala Gogo, ma mene najviše sekiraju neke špage što su razvučene sada preko celog jezera zbog prvenstva i veslanju, to je svake godine ovde kod nas i tada moram birati mesta gde ču da lovim a ribe ne biraju mesta  :hammer: i ko namerno su baš u blizini tih konopaca. Onaj som 2+ taj je imao brlog svega 30tak m od jednog konopca a to nije nikakva razdaljina za takvu ribetinu....samo šaranče od 15 do 20kg mi odvije backinga oko 50m u šusu a šta tek ova neman...morao bi samo Boga da molim da zapliva u drugom smeru i onda bi me čekalo nekoliko sati surove borbe....štap mi je 8mica...trebam za to 12ticu  :yeswink:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Kako mi stoje stvari sa ribolovom ove godine, mirne duše mogu da ti posudim ovu moju batinu, na somijadu ću ići tu nema priče, pa kako bude, a inače vodu nisam vidio, nemam vremena ni da pr... jbga recesija je sve jača i sve više treba raditi za manje para pa ribolov pada u treći plan.  :(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
razumijem te 100%. Ja da ne odem tu i tamo na vodu poludeo bi jer ovaj naš eu west sistem me obija...nije dovoljno što si svaki dan po ceo dan na poslu nego ti seru po glavi i izživljavaju se ... tako da kada ne bi otišo na vodu ili bi poludio ili bi nekome šiju zavrnio  :lol: :doh:

Jedva sam si IZBORIO odmor krajem meseca i sada par dana slobodnog zbog urađene prevelike satnice  :blush: Skoro bi i bez toga ostao, kao lojalnost firmi....e trt ....Seba ima malo da uživa sada  :lol: pa makar mi zadnje  :smoke:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
pre par dana naručio i danas stiglo...e sada sam to iskompletirao kako valja  :smoke:

91m backinga 20lb. SA Mastery Trout WF4 kanap i danielsonov dry fly na mom staklencu 7'7'' wt4  ::) Jedva čekam sledeči izlazak na vodu...čisto uživanje sa suvom mušicom, klenovi na jezeru pajkice i lipci na savi

Ovog danijelsona mislim da novog novcatog regularno kupljenog nisam mogao bolje pazariti...u austriji bila neka rasprodaja valda i ja naletio na ovo za 165€ a inače je 235€...nisam mogao odoleti, več ga neko vreme gledam pa nikako a sada sam reskirao...morao sam!

Prilozi

• DSC00953.JPG
    DSC00953.JPG
    80,3 KB · Pregleda: 232

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
za lako musicarenje po meni najsavrseniji cekrk :) u zdravlju te sluzio.....

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Hvala! I meni se mnogo dopada! :) Za koji dan ide i on na krštenje. Danas sam bio na vodi 4 h a i sutra idem skoro ceo dan ali drugim povodom ali uskoro ce i ovo da bude krsteno  ;)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Vazda nesto gledam neke sviceve i uvek se predomislim u zadnji tren jer ipak je meni ovde jednorucni stap alatka koju cesce i vise trebam.  Posto mi je dojadilo da vadim one sarane vise od desetak minuta odlucio sam se za ovo sa cime ce to sve brze i efikasnije da ide. Lakse cu vecu ribu izforsirati gde su prepreke. Po zimi ce kontra kod mladice biti bas konkretna a ako me srexa i pamet posluze uskoro cu da.overim onog 2m brku sto mi je na kratko savio moj dobri stari grxi 7/8. Dakle. Danas je ovaj Loop opti 1290-5 usao u moju zbirku stapova.

Prilozi

• 2012-07-17 18.20.09.jpg
    2012-07-17 18.20.09.jpg
    125,4 KB · Pregleda: 255

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Uskoro ćeš imati problem koji štap izabrati za ribolov  :hammer: Blago tebi ja već duže vremena razmišljam uzeti neku dvojčicu.S obzirom kakve su nam vode veće mi ni ne treba  :'(

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
E takve probleme ja i volim a ne kao pre neko vreme..."hmmmm sta sve mogu i smem da lovim ovim jednim?" :)

Dok se moze treba iskoristiti priliku i opremiti se...posto mi je sada trenutno posao takav da me cedi maksimalno a da si ne priustim neke stvari koje sam si zacrtao od pre pojeo bi se ziv. Sada imam skoro sve sto mi treba. Ako bude prilika za jos dve alatke onda sam prevazisao sebe.

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
240
Nisam danas,ima par meseci,ali policelon je izuzetan..obican i svetlucavi..(flash). .

Prilozi

• Policelon flash..jpg
    Policelon flash..jpg
    496,5 KB · Pregleda: 208
  • Policelon..jpg
    Policelon..jpg
    329,4 KB · Pregleda: 211

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
uveren sam da ga vec pola fali ako si ga uzeo pre par meseci buduci da ti to redovno motas...

ako sve bude kako planiram sutra posle posla pokusat cu da pokrstim ovog mog novog loopa...verovatno sa obale pa ce i verovatno biti na meti samo saran...mada u mislima sada imam samo velike somove...ali, sutra cu da vidim sta i kako
-------
danas je doslo do nekih promena na mom poslu pa sam radio umesto ceo dan samo do podne pa sam imao vremena na vodu oko pola pet i iskoristio to za krstenje stapa  :lol:

Prilozi

• krstenje novog stapa.JPG
    krstenje novog stapa.JPG
    245 KB · Pregleda: 207
Vrh Dno