Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Prije sedam dana porucio stap iz Engleske,danas stigao .Pa vise sam cekao stvari iz moje zemlje ,strasno..
Stap je Thor Classic 3/4# 9'... stap me odusevio, nije uopste skup al je ovako fantastican ,kvalitetno odrađen... Za vikend proba(i prije bih ja ali neda skola).. slikam ga pa okacim slike... Imali ko kakvu ponudu za odgovarajuci cekrk? Pozdrav
No, pre par dana sam naručio a danas je stiglo...dugo sam se bavio kalkulacijama...premišljao i o nekim drugim štapovima pa čak i o Helios 2. I onda naletih na krasan popust u ORVIS.CO.UK...neke stvari se rasprodale a neke če tek da odu... i pade naruđba.
Borio sam se dugo sa tim odabirom....u oko mi je mnogo upadao Scott S4 ali i G2, onda se pojavi taj Sage One...ahhh...pa polako i Helios 2... skoro se odlucih za H.2. Ipak pade odluka za ovaj H. U potpunosti mi se dopada. Odmah sam tražio i greške kod "šminke" ali ne nađoh.