Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Danas sam mušičario...sve je bilo prekrasno do trenutka kada mi je udarila potočarka od oko 5kg na nimfu kamenjarke...kada sam po 25min umaranja ribe uspio da ju privučem ko torpedo je zaplivala nazad prema matici. Opet duže vreme sam ju zamarao i konačno privukao (četvorka se savijala u slovo U), sledilo je slikanje, sav srečan za ulov života i da ču se pohvalti na forumu pomeram se na drugo mesto kroz reku i ispade mi digitalac u vodu  :'( :mad: :( i eto nemam dokaz za tako kapitalan ulov potočne pastrmke! Kakav dan, kakva priča.  :)

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Obisao sam Batusinacke (Mramorske) bare. Obisao!!!. :mad: I pozitivna strana je startovanje ribocuvarske sluzbe. Ovo je vec cetvrti put ove godine kako me proveravaju. Za poslednje 4 godine me nisu toliko puta kontrolisali. Mozda sam im sumnjiv ove godine  :( Barama jos treba da se probistre. Malo ce jos stuke u njima da sacekaju.

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
Danas sam mušičario...sve je bilo prekrasno do trenutka kada mi je udarila potočarka od oko 5kg na nimfu kamenjarke...kada sam po 25min umaranja ribe uspio da ju privučem ko torpedo je zaplivala nazad prema matici. Opet duže vreme sam ju zamarao i konačno privukao (četvorka se savijala u slovo U), sledilo je slikanje, sav srečan za ulov života i da ču se pohvalti na forumu pomeram se na drugo mesto kroz reku i ispade mi digitalac u vodu  :'( :mad: :( i eto nemam dokaz za tako kapitalan ulov potočne pastrmke! Kakav dan, kakva priča.  :)

Ufff kakav maler  :'(. Mozda ti je memorijska kartica prezivela vodu.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Da se nadovezem,testirao sam nimfe kojima samo lovio na Moravici i mogu reci da je tokom celog dana sasvim solidno uzimala PRINC NIMFU i nisu bile toliko sitnije dok je paunovo pero i zecije uvo bilo standarno dobar sa dosta sitnijim ulovima..
Od killer baga ni K.
Zapravo od mosta do mosta sam preorao prvo Killer Bag-om Moravicu ali samo 1 komad...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario na mestu na kom nisam bio od detinjstva i gde je ribolov bio zabranjen do prosle godine.U pitanju je jezero spojeno sa Dunavom sistemom kanala,bogato svim vrstama ribe.Odem da probam stuku,mlatim dva sata,blizi mi se vreme za povratak kuci pa na posao.Stadoh na mesto gde pumpa puni jezero vodom i vidim jato krupnih babuski,na par metara dalje saran od nekih 5-6kg.,amur u trsci kod obale.Ne mogu da verujem,ja na kanalu gubim vreme,a na jezeru strava.Skidam sajlu,vezujem brzo onog crvica sa sajta,velika je dubina i kod same obale, treba mi nesto belo sto se vidi.Kacim iz tri bacanja tri babuske,i sve tri gubim na isti nacin.Bez meredova je nemoguce izvaditi ribu,obala je strma i cim bih ribama podigao glavu kidala bi im se usta.Uvek mi je falilo par cm.da ih dohvatim,ali nisam smeo da rizikujem padanje u vodu.Nisam imao vremena ni da slikam jer mi se sve ovo izdesavalo za par minuta a morao sam da idem na posao.Ne mogu da docekam cetvrtak,ovo mesto je neverovatno,dugo zabranjeno za ribolovce toliko je bogato ribom da je to za nevericu .U cetvrtak slike.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ček' da se i ja upišem ovde. Mušičario sam i ulovio jednu sitnu štuku. Loše vreme i još gora voda.

milantaa

Junior member
Učlanjen(a)
20.03.2008.
Broj reagovanja
0
sledilo je slikanje, sav srečan za ulov života i da ču se pohvalti na forumu pomeram se na drugo mesto kroz reku i ispade mi digitalac u vodu  :'( :mad: :( i eto nemam dokaz za tako kapitalan ulov potočne pastrmke! Kakav dan, kakva priča.  :)

99% ti je kartica neostecena - osusi je fenom ali hladno ili mlako da duva ili je ostavi na promaji sama da se susne, mada ako si brzo izvadio aparat iz vode kartica mozda nije ni pokvasena.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:) hehe... ljudi danas je prvi april pa sam iskoristio vreme za jednu malu ribolovačku priču/šalu/laž  :D Na svu sreču moj aparat i kartica je ceo  ;) i danas umesto da sam lovio bio sam na poslu...nadam se da se nečete ljutiti zbog ove prvoaprilske šale  :D ;) :bye:

ps.
kamo sreče da sam bio danas na vodi kao vi neki, pa makar i ništa da nisam ulovio.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Bravo. :tbumb: Prva prvoaprilska šala u koju sam danas poverovao.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Jr je napisao(la):
Bravo. :tbumb: Prva prvoaprilska šala u koju sam danas poverovao.

:D :D e bas mi drago hihi  :bleh: :lol: Mislio sam da sam preterao kada sam rekao 5kg i da ce te me svi brzo provaliti glede toga i da je 1. April. Cak sam prvo hteo napisati 7kg ali to je vec bilo "tu mač"  :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
pa s'obzorom da se vode cuvaju kod vas nisi ni bio ne realan, mada danas nikome ne verujem :tbumb:

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
:) hehe... ljudi danas je prvi april pa sam iskoristio vreme za jednu malu ribolovačku priču/šalu/laž  :D Na svu sreču moj aparat i kartica je ceo  ;) i danas umesto da sam lovio bio sam na poslu...nadam se da se nečete ljutiti zbog ove prvoaprilske šale  :D ;) :bye:

ps.
kamo sreče da sam bio danas na vodi kao vi neki, pa makar i ništa da nisam ulovio.
:D :D :D
:bleh:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Verovali ili ne - vetar, hladno, petak popodne i nije mi dao đavo mira, uzeo sam svoju 7-micu i sišao na Tamiš.
I MUŠIČARIO.
I UMUŠIČARIO 8 BUCOVA!!!
Ne velikih, 250-500g, ali da ću uhvatiti 8 bucova zaista nije ličilo, pošto nikakve aktivnosti na površini nije bilo. Clouser minnow beli, šartriz(zeleno)/beli i crno/zeleni, pri dizanju sa oko pola metra ka površini, prilično sporo povlačenje i to je to. Znači Dunav, Sava, Tisa, Tamiš - NAPRED!!!

P.S. I mušičio i izmušičario i naravno pustio ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno