Mefisto018
Hero member
I PAR ULOVA SLIKANIH NA BRZINU...
sebastian je napisao(la):Danas sam mušičario...sve je bilo prekrasno do trenutka kada mi je udarila potočarka od oko 5kg na nimfu kamenjarke...kada sam po 25min umaranja ribe uspio da ju privučem ko torpedo je zaplivala nazad prema matici. Opet duže vreme sam ju zamarao i konačno privukao (četvorka se savijala u slovo U), sledilo je slikanje, sav srečan za ulov života i da ču se pohvalti na forumu pomeram se na drugo mesto kroz reku i ispade mi digitalac u vodu :'(![]()
i eto nemam dokaz za tako kapitalan ulov potočne pastrmke! Kakav dan, kakva priča.
![]()
sebastian je napisao(la):sledilo je slikanje, sav srečan za ulov života i da ču se pohvalti na forumu pomeram se na drugo mesto kroz reku i ispade mi digitalac u vodu :'(![]()
i eto nemam dokaz za tako kapitalan ulov potočne pastrmke! Kakav dan, kakva priča.
![]()
Jr je napisao(la):Bravo.Prva prvoaprilska šala u koju sam danas poverovao.
sebastian je napisao(la):hehe... ljudi danas je prvi april pa sam iskoristio vreme za jednu malu ribolovačku priču/šalu/laž
Na svu sreču moj aparat i kartica je ceo
i danas umesto da sam lovio bio sam na poslu...nadam se da se nečete ljutiti zbog ove prvoaprilske šale
![]()
![]()
ps.
kamo sreče da sam bio danas na vodi kao vi neki, pa makar i ništa da nisam ulovio.
Jr je napisao(la):Bravo.Prva prvoaprilska šala u koju sam danas poverovao.