Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Konačnoooooooo, konačno sam mušičario, nakon što sam jučer dobio informaciju o ponovnoj pojavi klena na Karašici nisam izdržao a da to ne provjerim. I jeste pojavio se i voljan je bio i za igru. Daleko je to od velikih klenova, mala riječica male ribice, ali su bile izuzetno raspoložene za zabavu pa sam imao sreće. Evo fotke...
danas je bila celodnevna musicarska aktivnost . prepodne pastrmka, a popodne beovica na moravi na sitne suve muve.javilo mi se i par sitnih klencica prvih ove godine sva riba je uredno vracena u reku...
... uglavnom sitne potočare na suve mušice. Rojili se sitni crni dvokrilci, a oko 13h i rhodani.
Ipak, riba je slabo radila. Zasitih se Gradca. Kad će više taj Ribnik ?
wooooooow ??? Znam da je i pastrmka velika proždrljivica ali ovo ??? Ta zmijica je imala barem kakvih 40cm. Več vidim muve koje imitiraju vodenu zmiju Šteta da se kod mene ne smiju bacati strimeri veči od 5cm (osim kada se otvori sezona na sulca).
Imala je pun stomak pijavica po 3-5cm, bar 20 komada, i dva peša, a i udarila je na belog zonkera od oko 8cm, vezanog na mustad #6 dugog vrata...ne treba da strimer bude 40cm, šta ona zna koliko je 40... , treba samo da bude nalik na pijavicu/paklaru...zmijolik.