Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
...klenove na Toplici. Ribočuvari me prekontrolisali i pohvalili za plemenit i pošten odnos prema klenovima, sve po najnovijim propisima.
"Kad bi bilo više takvih ribolovaca..."- rekoše i ubeležiše moje ime i broj dozvole, za primer.
Isto klenove na Jadru i Drini.... samo jedan posle kise na Drini, pre 20 ak minuta i to veoma mali...na royal coachman sa crvenim repom. Jesi ti imao kojeg mixmaster i na koju musicu?
Nahvatao sam ih na brzinu, ali nisam imao krupnije od 30 cm, pa ih nisam slikao. Baš kad sam planirao da pocepam krupne glavonje u sumrak, pade kiša i nakvasi me kao miša. Koristio sam crnu bambulu.
Pa takvo mesto sam mu i preporucio drugar i ja smo par puta tu salomili smudja na lagane glave i tvistere!
Shone verovatno da je nezgodno sa obale zbog rastinja mahati ali ako bi ugazio ispred mosta u konbinezonu mislim da bi mogao da da mases!