Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
ekoljubo i verovatno da se udavim u mulju ,neka ,neka ,sigurnije sa betona ,, :
zvezdane hvala na savetu izmedju ostalog dobro je ovo mestašce ,ima i malo osvetljenja inače pljuckao je i ovde smudj (par puta) ali nismo mogli da mu dobacimo .
musicario sam u ponedeljak i juce na tamisu spremam se i danas da idem. U ponedeljak dobro sam prosao sa klencicima a juce slabo, neznam sta im bi, podignu se, dolaze do musice i nista, cak se i bucovi podizu i sve isto. Kada im bacam strimere nisu tamo. neke ribe sam izgubio i ako su uzele musicu, verovatno lose napravljena musica. Kada sam stigao kuci zvao sam neke prijatelje musicare i rekli su mi da tako se ponasa klen jos uvek, jer izgleda nije se jos izmrestio. Cudno ... Nadam se da ce vode biti dobre za pecanje, i da se nije spustila prljavstina sa planina, imali smo kise vec par dana i ta voda uskoro nadolazi.
jeste van teme ali da se nadovezem na mrest klena, drugari i ja smo bili na Resavi prosle nedelje i drug je primetio da sa jednog klena curi mlec i isto je slabo jeo...ima istine u tome sto ti kazu mada je i meni cudno
Sinoćni,taman je krenuo da jurca,pade ovaj,još jedan čvrknu,pustiše vodu,oboriše je za metar u dva minuta,sačekasmo,nekoliko varaličara i ja da se malo smiri,oni grunuše vodu još gore.Katastrofa,tri promene vodostaja za 45 minuta.
Juče sam u kiši mušičario na manjoj rijeci punoj potočne pastrmke. Pošto sam mislio da čemo pecati lipljena poneo sam samo štap 4-5. Imao sam bar 50 udaraca riba od 20 pa do 50+ cm. Sve na agresivno provociranje strimerom pod obalom i grmljem. Izvukao sam samo jednu od cca. 35 cm koju sam pustio. Sve ostale su mi se otkačile ili uopšte nije došlo do realizacije. Ispizdeo sam i nekoliko puta doživio mini infarkt kad je velika potočara sevnula ispod grma na mog belog strimera u vodi kafene boje. Od sad ču i kad me pozovu na lipljene uzeti 10ku.
ja sam danas pokušavao da navatam nekog bucova ali mi je bio jedan od onih dana kada ti ništa ne polazi za rukom ,od zabacivanja ,vetra ,brzine vode ..itd
posto je morava velika i mutna ,danas sam musicario beovice na uscu jedna male reke u moravu.bilo je jos nekoliko ribolovaca ,plovkarosa koji su pecali iste.odrzao sam im jednu demonstraciju superiornosti musicarskog pribora u odnosu na plovak....za nepuna dva sata imao sam vise ribe i to krupnije nego svi oni zajedno od jutros ...poceli su da se premestaju bas gde sam ja spustao muvu na vodu ,ali nista ..ja sam se odmah prebacio tamo gde oni do tad nisu imali uspeha i nastavio da vadim ribu bukvalno svaki zabacaj ...na kraju sam poklonio ribu jednom od njih ,koji mi je kad sam stigao rekao da cu tesko nesto upecati.nemogu da vam opisem kolike su mu bile oci kad je shvatio da ce dobiti na poklon preko dva kila beovice
Drina mutna, Jadar mutan i od brega do brega, Stira mutna...isao na Radaljsko jezero i ono pomutno ali potocic koji se u njega uliva je dobar...rezultat nekoliko klenova i dosta beovica. Ono sto me posebno raduje je sto sam opazio par pastrmkica!!! oko 10-15 cm, jedna mi je cak i uzela musicu ali je posle kontre i povlacenja spala....jbg Ali raduje me sto sam ih primetio a niko ih do sada nije tu video!