Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

lazar

Senior member
Učlanjen(a)
10.05.2007.
Broj reagovanja
0
ovako izgledaju na nekim udicama sa vecim lukom,na ovu manju mi se otkacio jedan klen,a sad nemam ni jednu koju sam pre nje koristio,sad ih radim na nekim udicama sto imam sa manjim lukom,a ove ne koristim zato sto su teske zbog mazanja rastopljenom ping-pong lopticom..

Prilozi

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    51,2 KB · Pregleda: 170

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Dobre su ti bambule. Nabavi udice Gamakatsu F/15!!!

Marko_Mašić

Hero member
Učlanjen(a)
13.04.2006.
Broj reagovanja
244
....na J.Moravi...samo ujutru....imao samo 4 klena...i svi su dosli na bambulu osu i mrava od balze...i jedan na razbojnika.. :D....bice bolje sutra....

Pozdrav.

Marushani

Full member
Učlanjen(a)
21.06.2007.
Broj reagovanja
0
Bravo, Lazare! ti bar pecas svaki dan, blago tebi. Ja u gostima i svaki dan setam kraj nekih lepih reka gledajuci samo ribe i video sam krupne klenove. Jedva cekam da moj domacin uzme odmor i da se oprobamo po ovim nemackim rekama. Ti samo nastavi da kacis i vadis krupne klenove :) Trebali bismo da naprvimo i neku temu "danas sam setao kraj reke", to kao vid neke pasivne ribolovacke rekreacije, za one koji samo gledaju reke iz raznih razloga i ne pecaju.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Karašica gotovo presušila, klen je još tamo ali u travi lovi ono malo vode što je ostalo da se povuče u Dunav. U gornjem toku iznad brane lovim štuketine od po 15-25cm, sramota me i slikati. Udaraju ko lude, šteta samo što će ih "domorodci" istrijebiti do slijedeće veće vode.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
...na Nišavi, ali me izduvao pravi tornado, taman kada je trebalo da napravim seriju pastrmki. :(

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Jutros sam bacao dok je bilo oblačno!

http://www.musicarenje.org/forum/index.php?topic=252.msg50799#msg50799

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
216
Evo ga i moj prvi Bucov, javljali su se i veci ali nisam mogao da dobacim, slikan i pusten...
Zapadna Morava, selo Obrva, otprilike da je zavrsavao svoju aktivnost za danas pa mozda skoknem sutra...

Na vidjeno, u prvom metru posle pada strimera je pokupio, strimer, zelena ledja, beo stomak, crveno oko skrga i oci, zaliveno sa malo epoxija

Jos nesto je zakacilo strimer sa velikim krugom oko njega ali bez rauba i naravno bez kontre  :doh:

Prilozi

• ALIM0228.jpg
    ALIM0228.jpg
    183,9 KB · Pregleda: 136

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Nisam jutros poranio ,dan prijatan ,hladnovit...eto mene oko 12 h na Gradcu ,100% računajući da je nivo vode malo porastao kao i da je vodica malo zamućena ....i tako ja spremih nimfe i strimere kad onooo PRC .. Gradac mali i bistar kao suza..ipak sam imao par suvih muva  favorita koje su mi omiljene ....stadoh ispred prvog vira  ,namestih krilatog mrava i posle 2 zabačaja u samom brzaku pokupi ga lepa potočara od oko 33-34 cm ... :tbumb:

2dzorica.jpg

posle ovog prekrasnog zgoditka nastavih dalje i u istom brzaku dobih još 2 manje ...
obiđoh još par uzvodnih lokacija ali ništa mrka kapa samo jedan promašaj...primetih da se neko igrao i pregrađivao kamenjem tok gradca na više mesta ,ne znam zašto  :eek:

4pregrada.jpg

nastavih još uzvodno do jedne omiljene lokacije...

5stap.jpg

i na 3-4 zabačaj dobih jednu malu na stimulatora ,dok sam je vadio primetih da iza nje ide jedna od preko 40 cm pokušavajući da je gricne  u tom momentu počinje i pljusak....a ja ni kabanice a ni kapuljače ..

6pokisao.jpg

pošto se kiša pojačavala nije bilo drugog no ostaviti štap sa strane i sesti pod obližnje drvo

7odmor.jpg

8odmor.jpg

prolazili su minuti ,desetine minuta ,sat..o muke moje ..oće li ovo statttiii??'  :D  :doh:

Pošto sam naravno ostavio sendviče u kolima prešao sam na konzumiranje nekih jestivih biljaka .. :hammer:

9jelo.jpg

10jelo.jpg

o pa super imam još par sati lepog pecanja i tako pun elena nastavih dalje ..no međutim nije prošlo više od 15ak minuta poče i novi pljusak...aghrrrrrrrrrr  :'( muke moje ,daj da sada gricnem ovu plutu portugalsku... :hammer:

11jelo.jpg
[/img]

i kiša napokon stade...ajmo lagano...jer je već nekih 19h

13isparenja.jpg

u povratku bacih zabacih još par puta i nabodeh još jednu lepoticu na adamsa...

3dzorica.jpg

i tako ne prođe puno vremena i  sretoh neke Valjevce koji su mušičarili na obližnjem terenu ..riba je najbolje radile 3 m levo od stative  :D

15valjevci.jpg

bez Šale tu su u vazduhu bile ogromne količine strune ,izgleda je neko spremanje za neki ispit u pitanju  ::)

sve u svemu jako zanimljiv i poučan dan ...aj sad laku noć... :bye:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Gogo je napisao(la):
Evo kakve "ribetine"  lovim ovih dana, sramota reći al... kad neće veće za zabavu su i ove ok. Naravno sve je C&R.

Ti si baš podbacio ove godine :bleh:
A ni ja se nisam proslavio na domaćem terenu (Mušičarsku Ligu da ne računam :))

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Gogo je napisao(la):
Evo kakve "ribetine"  lovim ovih dana, sramota reći al... kad neće veće za zabavu su i ove ok. Naravno sve je C&R.

Ti si baš podbacio ove godine :bleh:
A ni ja se nisam proslavio na domaćem terenu (Mušičarsku Ligu da ne računam :))

:( čekaj čekaj Milanče kad se spusti Dunav, da ti opet nabijem kompleks sa smuđevima  :whistle:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Pa, čim ovako plitko gazi, naravno da lovi sitnu ribu. Gogo, skini te čizmice i zagazi malo kao čovek. :hammer:

ledukri

Senior member
Učlanjen(a)
02.07.2009.
Broj reagovanja
0
Na Nisavi kod Ostrovice. Porcijasi i po neki od 300 do 500 g

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam hteo da deknem brata blizanca one ribe od juče.Zaboravio sam da dodam da dok sam juče vadio onog bucka u prvih nekoliko metara mu se pridružio identičan komad koji je plivao paralelno sa upecanom ribom.Par!Bacao sam neke popere i na istom mestu mi je tresnuo po poperčetu tako da je skinuo epoxy sa jedne strane.Jeste atraktivno i po površini ali se dosta promašuje,i prošle godine mi je treskao po tim poperima kao mutav ali se retko koji hvatao.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno