Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Filip

Senior member
Učlanjen(a)
10.04.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo je napisao(la):
Evo kakve "ribetine"  lovim ovih dana, sramota reći al... kad neće veće za zabavu su i ove ok. Naravno sve je C&R.
Picture010Medium.jpg

Picture011Medium.jpg

Picture012Medium.jpg

Picture013Medium.jpg
Koja je to voda?

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
danas mušičar protiv 5 komada varaličara -  jurili su se bucovi ,rezultat 3 : 1 za muvu ! sve su bili sitniji ispod kile -ništa vredno slikanja ,ali se pišu ....

p.s okolo su se grickali nokti ,čupala kosa sa glave ,namrgođeni pogledi kad sam ih puštao nazad u vodu ,a tek kolika je bila dreka kad su dobili tog jednog bucovčića (kojeg strpaše u neku kesu)  ..he he he  :doh:  :D

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
index.php

Zvezdane  :respect1: Svaka čast, prekrasna riba :tbumb: :yeswink:...evo i ja se vratih kući pa mo možda uspem koji dan da izdvojimda odem opet i ja da lovim ribice  :D

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Juče sam mušičario Bucova ,dva komada sitnija ,Tamiš je i dalje prekriven sočevicom (samo još više) kao što se vidi na slikama ,i meni je postalo teško da vodim strimere ali sa obzirom da par ljudi sa varalicama nisu ništa uhvatili ova moja dva su extra ...

bucov1.jpg

socevica2.jpg

socevica3.jpg

socevica4.jpg

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Uf, zaboravljam da se upišem ovde....  ::)

Prošli vikend sam mušičario na Drini. Voda dobra, vreme fino, aktivnost ribe osrednja, dosta mrljavo uzima. Bilo je nekih ulova.

Prilozi

• IMG_1951_resize.jpg
    IMG_1951_resize.jpg
    104,1 KB · Pregleda: 101
  • IMG_1963_resize.jpg
    IMG_1963_resize.jpg
    131,9 KB · Pregleda: 114

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.012
Ču li neki! Pa lipac ti je prekrasan a i velik 40+ nemoj tako skromno :bye:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Pa znaš kako, kad prebrojim sva spadanja, promašaje i one koji su se javljali a nisu hteli da se podignu na muvu, ovih par komada su stvarno neki. Nemoj da misliš da nisam zadovoljan, naprotiv, super mi je bio vikend. Lipac je 41cm, Misha ga merio (ko ne veruje, nek ga pita ako sme  :bleh: ).

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
1.012
Jesi vidio Jr kako "Đaka" (lokalni naziv za Čapljince neka vrsta šatre od rođak) šaca odokativno u cm, šta pojede 40tka jadan?

Ruki

Senior member
Učlanjen(a)
09.01.2008.
Broj reagovanja
0
Lep bandar!!! Ja bio na Ljubovidji prvi put... jedan klen na onom kao jezercetu gde je brana iznad rimskog mosta i spala mi jedna prelepa pastrmkica...kako je samo zuta po trbuhu!!! to je nekih 1 km uzvodno od jezerceta...Ambijent prelep, otezano zabacivanje ali snasao sam  se...izgubio sam samo jednog kocijasa (ostao mi na grani). Jedino me nervira riblji fond, osecam da je zalostan prepesacio sam pa bar 5 km uzvodno i samo jedna jedina pastrmka! Mozda zato sto je voda blago zamucena (ali ne strasno) od kise!? Ove ribe sam uhvatio na stimulatora sopstvene izrade i u toliko je osecaj bolji!!! :D
Predlazem svima koji nisu bili na ovoj reci da je obavezno posete. Dan je bio kao stvoren za musicarenje!!! :)

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
Duboko grlo :D - nije joj bilo spasa:
zrelo.jpg

Ima 62 cm ali pored ove motke svaka normalna riba izgleda sitna :D.
scukca.jpg

Par puta je jako povukla pa sam se nadao da je veča ali...

Hollow koji je progutala:
hollow.jpg

Janez

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno