Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja sam danas bio na gradcu i odlicno mi je bilo,u takmicarskom delu sam imao dve oko 15ak,koje se nisi bodovale i 21.23cm koje jesu. nakon takmicenja bolo je slobodnog pecanja,koje sam iskoristio da odem ka izvoristu gradca,kako je dan odmicao pastrmke su bile sve manje selektivne i manje obazrive ali uglavnom sitne oko 20cm, mada je pala i jedna malo krupnija(bar meni) koju sam samo slikao.
konacan skor je preko 25 upecanih pastrmki i bar toliko promasaja i spadanja.

odavno nisam imao lepsi ribolov, GRADAC SVIMA PREDPORUCUJEM,koji hoce lepo da se opuste.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
p4190019za7.jpg

ova je  bila prosecna u nakon takmicenja

a ova mi je najveca,
p4190013pp6.jpg

nemam predstavu ni kolika je,znam da ima mnogo vecih ali sam prezadovoljan

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Lepe slikice kolega OHOLI,nesto vise o plasmanu i rezultatima ?

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
nemam pojma kakav je plasman, pobegao sam ka izvoru pre proglasenja i do mraka pecao kao covek, pastrmke su bukvalno ponekad buckale na metar od mene i uspevao sam da ih uhvatim, ne znam da li se to desava i van revira,verovatno ne, ali juce sam bas dosta naucio,jer do juce na muvu sam imao samo 2 pastrmkive velicine kao sa avatara.

mesto je da se odmori mozak vrh,dosta je cisto i priroda je prelepa,tako da to sto pastrmke nisu divlje ne mogu da zamerim

Srdjan

Newbie
Učlanjen(a)
28.01.2007.
Broj reagovanja
0
ИСКРЕНЕ ЧЕСТИТКЕ НИШЛИЈАМА НА ПЛАСМАНУ ТРИ ТАКМИЧАРА ИЗ НИША У ПРВИХ ПЕТ НА ГРАДЦУ  :tbumb: :tbumb:,

П.С. Изненађујући резултат за мене, слушајући шта се прича на разним форумима за вашу секцију.

Још једном Живели и

Б И С Т Р О!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

МУРИНО

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Mušičario sam juče, ali se nisam upisao zbog toga što mi je trebalo dosta vremena da se dokotrljam iz dalekog Valjeva. Prvi put sam video lepu reku Gradac i iznenada učestvovao na takmičenju za ligu Srbije. Veoma sam zadovoljan svojim 4. mestom u konkurenciji oko 30 (nisam siguran u tačnost ovoga) takmičara iz cele Srbije.
Bože zdravlja, ako i na Đetinji osvojim neko od prvih pet mesta i tako redom do kraja, verovatno ću biti prvi na tabeli. ;) :dance:
Najveći mi je merak što sam ubedljivo nadmašio našeg fenomenalnog drugara Milančeta, koji voli da upoređuje svoj i moj (ulov). :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
JR,FOX,GOCI danas su svoje vreme poveli na Moravici koja NIKAD VECA nije bila i iz sata u sat nailazila..
--STARASNO--
Sve u svemu jedno lepo druzenje..
--Idu par slikica--

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
A da umalo da zaboravim Tokic kod sebe cuva slikice koje VREDE VISE !!!!!!!!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
oholi je napisao(la):
ja sam danas bio na gradcu i odlicno mi je bilo,u takmicarskom delu sam imao dve oko 15ak,koje se nisi bodovale i 21.23cm koje jesu. nakon takmicenja bolo je slobodnog pecanja,koje sam iskoristio da odem ka izvoristu gradca,kako je dan odmicao pastrmke su bile sve manje selektivne i manje obazrive ali uglavnom sitne oko 20cm, mada je pala i jedna malo krupnija(bar meni) koju sam samo slikao.
konacan skor je preko 25 upecanih pastrmki i bar toliko promasaja i spadanja.

odavno nisam imao lepsi ribolov, GRADAC SVIMA PREDPORUCUJEM,koji hoce lepo da se opuste.

Tebi od svih takmicara od mene najvece cestitke. Tvoja volja, zelja, stav, probleme koje si imao i pregurao i sve drugo su presudili da imas dve za upis bodova a da mnogo iskusniji nisu imali ni bod. Nastavi i guraj. Bistro i vidimo se sledeci vikend na Djetinji.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Mixmaster je napisao(la):
  Najveći mi je merak što sam ubedljivo nadmašio našeg fenomenalnog drugara Milančeta, koji voli da upoređuje svoj i moj (ulov). :hammer:
..bi ga ja ulovih samo jednu za merenje i bejah 12-ti :( (od 28 takmičara)
Zato sam Mixa prebio kao mačku posle u neobaveznom delu programa :bleh: To je išlo dotle da sam morao i muve da mu poklanjam  :D Ni moje muve mu nisu pomogle da ublaži katastrofu  :hammer:
P.S. Danas još jedan bucov na Tamišu!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
Mixmaster je napisao(la):
..bi ga ja ulovih samo jednu za merenje i bejah 12-ti :( (od 28 takmičara)
Zato sam Mixa prebio kao mačku posle u neobaveznom delu programa :bleh: To je išlo dotle da sam morao i muve da mu poklanjam  :D Ni moje muve mu nisu pomogle da ublaži katastrofu  :hammer:
Uh,uh,uh...još se i buni :doh:. Oh što mi je milo em dragooo (pevam i igram)  :dance:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
hvala djole. :)
bio je to prelep dan, a riba cini mi se nije bila toliko selektivna koliko je reka zahtevna za prezentaciju zbog mnostva razlicitih struja a gazenje je bilo zabranjeno,mada ko je ubo muvu mogao je mozda malo da usere prezentaciju

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ne stigoh oholom da čestitam za lep ulov - bravo druže!  :tbumb: Sledeći put da ćapiš i neku kilašicu!  :yeswink:

Par sličica od danas. Fox NisLija reče da ja imam slike koje vrede više više. Tako je! Evo jedne od njih:

rostilj.jpg

Htedoh čak da otvorim specijalnu temu za ovo: "Danas smo roštiljali", al bolje ne...  :D

Evo i Lisca u akciji:

FoxNislija.jpg

I jedne veoma male pastrmke, ali sam odlučio da je slikam jer je bila pomalo čudna. U odnosu na većinu malih pastrmki sa Moravice od ove godine (koje po pravilu imaju relativno sitne i ne previše guste pegice - mislim da je to haplotip sa Crnog Timoka) ova je imala velike tufne, skoro ko makedonska pastrmka sa Jerme. Evo te malene:

KillerBug.jpg

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
I juče sam... ali izduvao. Tamiš raste i smutio se. I odjavljujem se na 4 dana, odoh sa ženom u Prag - ima i ona dušu :bye:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas se upisujem da sam juce musicario.Prvi bucov ove godine(sitan),i otkacinjanje jednog dobrog.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno