Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Zakisnio sam malo je pa je off topic - juče sam mušičario!  :)

Moje 4. mušičarenje ove sezone, tačnije u ovom veku.  :D

Probao sam da upecam bodorku. Desetine riba težine 50-300 g su kružile oko moje nimfe, ali ni jedna nije htela da je pojede. Imao sam veoma mali izbor muva, pa nisam mogao ni da mnogo menjam. Probao sam i na mokre mušice, pa čak i na malene suve koje sam kvasio i puštao da lagano tonu - ma jok.

Onda smo ja i Fox otišli na jednu baricu gde ima šarana i probali njega da upecamo. Da li treba da kažem da nismo uspeli?  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Goci je napisao(la):
Zakisnio sam malo je pa je off topic - juče sam mušičario!  :)

Moje 4. mušičarenje ove sezone, tačnije u ovom veku.  :D

Probao sam da upecam bodorku. Desetine riba težine 50-300 g su kružile oko moje nimfe, ali ni jedna nije htela da je pojede. Imao sam veoma mali izbor muva, pa nisam mogao ni da mnogo menjam. Probao sam i na mokre mušice, pa čak i na malene suve koje sam kvasio i puštao da lagano tonu - ma jok.

Onda smo ja i Fox otišli na jednu baricu gde ima šarana i probali njega da upecamo. Da li treba da kažem da nismo uspeli?  :)

Cetvrti put pa na bodorke :doh:

Naravno kakav bi ja simpson bio kada bi preskocio ovakav komentar, pomislili bi da neko koristi moj nick :D

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas sam mušičario  :), plivao kraul u viru Jerme  :doh:, varaličario  :blush:. Makedonske pastrmke su udarale i na muve i na varke, jedino kraul tehnikom nisam uhvatio pastrmku, mada sam njome izvukao krupnog soma!  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I ja sam juče mušičario na Đetinji. Ispred mene je išlo dvadesetak nimfaroša i plašilo ribe, ali šta da radim, takva su takmičenja. :doh: Pre toga sam obišao Drinu i Vrelo, a što je najvažnije, dobio sam upalu mišića od igranja flipera kod Sene.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Bio sam i ja na Jermi kad je Goci pokusavao da je prepliva sa sve aparatom i mobilnim :eek:.Bez obzira na to moramo da mu cestitamo prvu Makedonku 8) i to lepu od nekih 30cm (nismo je merili da joj ne bi smanjili sanse za oporavak, ali mislim da ce Goci staviti  slike)
Jerma je bila znatno veca i zamucena pa je samim tim i nas ulov vrlo dobar sa obzirom na tu cinjenicu. Ja sam imao 3 pastrmke i klena. 2 pastrmke su bile oko mere, a klen i treca pastrmka oko 20cm.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja već stavio slike, al pod "Jerma"!  :)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svaka cast Goci svaka cast i tebi Gringo slikice su prelepe.
A tebi Goci zelim u buduce manje plivanja a vise musicarenja.. :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
No da ne oduzimam dragoceno vreme  :-X danas smo ja (FOX) Terza i jos jedan njegov prijatelj otisli na Moravicu koja od proslog puta nije promenila vodostaj,jednostavno je VELIKA MNOGO  ali kao da se riba navikla pa sam i krenuo punim naoruzanjem da maltretiram Kilasice po virovima..
Idu slikice za sada samo dve,jer je su ostale kod Terze i jedan klip na kome se oko 7-8 minuta borim a videcete i sa cim samo da se dokopam Terzinog aparata..  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:
Inace bilo je i iznad revira, u reviru i ispod revira .
Dosta je bila selektivna ali svaka preko mere ... :bye: :bye: :bye: :bye:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas smo Gringo, Fox i ja lovili pastrmke na Moravici. Gringo je uhvatio 3 lepe ribe, sve ostalo sića. Ja sam slikao samo jednu od 11 koliko sam upecao:

PrvaRiba28042008.jpg

Pri povratku smo videli grupicu varaličara kako od revira kreće nizvodno. Nose ljudi korpe za ribe...  :( Nema im se šta zameriti, jer je to dozvoljeno, ali bože zdravlje samo još ove sezone. Od sledeće će morati par kilometra nizvodno sa tim korpicama...  8)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Prelepo je bilo samo smo malo zakazali sto se tice kapitalnih primeraka,ali boze moj ima dana za megdana..
Goci ti rece neka sica,ova tvoja preko 30.cm a pogle moju AUUUUUU sto je mene sramota.. ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Goci prelepa slika :tbumb:.
Danas mi je bio posebno lep dan jer sam uhvatio prvu krupniju pastrmku na suvu musicu. Bila je nekih 42-43cm.
Pale su jos dve slicne al na nimfu  :blush:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Jedva se povratih od silnih takmičenja. Tek danas sam mušičario, a ne "takmičario". Bio sam na potpuno divljoj reci koju poseti pet-šest bezazlenih ribolovaca godišnje, dok ostali prolaze preko nje ne znajući kakve cepanice krije.Većina je ne vidi, niti je čula za nju. Pali su prvi krupni klenovi na bambulu, a uskoro će početi i ........ (imam običaj da iz milošte kažem "masakr", ali to ipak nije za ovaj forum).  ;)
Znate šta, krupan klen je mudar "protivnik". Jureći štuke, bodorke, grgeče i pastrmke previše sam se opustio. Trebalo mi je sat vremena dok sam se prisetio da nema talasanja....

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Prekjuče sam se vratio iz Praga, a juče sam naravno... na jednoj bari.
10-tak sitnih crvenperki i jedan divljački nasrtaj štuke na Mix-ov roze strimer... uprazno!!!

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Prelepe slike Goci,citao sam tvoje postove od skora si krenuo da majes musicarcem i vec lepe pastrmkice.
Imajuci u vidu sve ovo i slike koje bacate da bar neka zasluzuje da se nadje na nekoj stranici nekog casopisa gde ce detaljno biti opisan celokupan deo Moravice i zivot u njoj i po koja slika..
Ako mene pitate stavio bi par tvojih slika lepih predela od one najsitnije do onih koje Fox lovi .. :respect1: :respect1: :respect1: :respect1:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Gringo cu mora te snimam sledeci put u ribolov steta je da do sada nemas nijednu sto se tice Moravice  :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno