Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Rancic

Hero member
Učlanjen(a)
26.09.2008.
Broj reagovanja
1
Dejane, vidim da ti je Sebastian već rekao sve što treba da se kaže.
Ciljano sam liovio bandara - sa tipetom 0.14.
Onda je lupila sitna štuka i pregrizla to na dva metra od obale.
Samo sam na tipet 0.14 stavio hipron - 20 cm.
Za ciljani lov štuke staviću tipet 0.25 i sajlicu ili kevlar (ako ga nađem) obavezno.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Juče mi je bilo dosadno, pa siđoh na kej sa TXL trojkicom i lipljenskim nimfaroškim kutijicama  :doh:
Bilans: 4 vrste ribe, bodorka, 3 protfiša, bandar i kao šlag na tortu štujica na gamarusa  :eek: 

Prilozi

• IMG_0121cr.JPG
    IMG_0121cr.JPG
    78,5 KB · Pregleda: 134
  • MVI_0116.jpg
    MVI_0116.jpg
    4,5 KB · Pregleda: 421

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Strelac je napisao(la):
Što Milanče nesmanji ovu drugu sliku malo  :doh:
jbg skinuo sam je sa video fajla, a sve fotke protfiša su mi bile mutne :doh: Vidi se nimfica i protfiš, valjda je dovoljno :) A ako nije moraću danas da ponovim akciju :yeswink: Staviću i deblji tippet (0.12) ovo je sve bilo na 0.10 pa pokidah nekoliko nimfi :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
357
Milanče je napisao(la):
Strelac je napisao(la):
Što Milanče nesmanji ovu drugu sliku malo  :doh:
jbg skinuo sam je sa video fajla, a sve fotke protfiša su mi bile mutne :doh: Vidi se nimfica i protfiš, valjda je dovoljno :) A ako nije moraću danas da ponovim akciju :yeswink: Staviću i deblji tippet (0.12) ovo je sve bilo na 0.10 pa pokidah nekoliko nimfi :D

Da ponoviš obavezno  :yeswink:  :tbumb:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Milanče je napisao(la):
Bilans: 4 vrste ribe, bodorka, 3 protfiša, bandar i kao šlag na tortu štujica na gamarusa  :eek:   
Ćao druže M!

Zar na slici dole nije crvenperče?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
mito, ne se brukaš s ti kederčići  ;) :) nego lepo ti danas da overiš nekog protfiša od dva kilo ili tri a može bato i četiri  pa lepo da spakuješ neku lepu pričicu, ovde nismo več dugo čitali takvo štivo...daj bre mito neku priču...čekamo te i znamo da umeš i možeš  :firends:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Goci je napisao(la):
Milanče je napisao(la):
Ćao druže M!

Zar na slici dole nije crvenperče?

Nije, nije - original tamiški mali protfiš nego su mu se usta malkice raščepila na gore od nimfe pa ti liči 8)

@Seb - nema ovde tolikih

DejanC

Newbie
Učlanjen(a)
13.09.2009.
Broj reagovanja
0
Prvo da se zahvalim na savetima za stuke. Moracu da probam sledece sezone. Kad kazem bez-zube ribe znam da pastrmka ima zube ali ne dovoljno dobre da moras da obracas specijalnu paznju (iz og skromnog iskustva) kao kod jedne ovakve stukice.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Danas sam se super proveo na J.Moravi tacnije kod Predejana.Klen uzima sitnije imitacije na udicama #14-#16.Meni se najbolje pokazala siva jednodnevka.Sto je najbitnije vodostaj je konstantan(remont je do 19.10.) i voda je k'o suza.Nema mnogo lisca na vodi tako da ako neko nadje vremena neka obidje J.Moravu,retko kad su ovakvi uslovi za musicarenje na njoj.

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
DejanC a što fotografišeš  štuku bačenu u prašinu sa stringerom i nekom kutijom?

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Polako Šone vidiš da je čovek mlad u svetu mušičarenja, naučiće ;) . Uosatalom svako sam odlučuje šta će sa svojim ulovom. Naravno da bi bilo lepše da je slikana u travi ili plićaku (pored štapa ako je već potreban reper).

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
1
Danas je jedna potencijalno lepa fotografija bucka od oko 2.5 kg , ispala ovako !!  :doh: jedva nadjoh jednog klinca da me fotka i to telefonom...jbga
btw .Osetio sam šta znači imati ribu od preko 5-6 kg na štapu klase#5 ....na žalost udica #8 nije izdržala ...jebiga..again

bucjo.jpg

kurare

Senior member
Učlanjen(a)
19.09.2008.
Broj reagovanja
0
sulec-101.jpg

sulec-101-drugic.jpg

101 cm, 8,4 kg.

Ovako smo izgledali kada nam se vratila boja :D
sulec-101-medvesek.jpg

Janez

brankoogi

Senior member
Učlanjen(a)
06.08.2008.
Broj reagovanja
0
:eek: :eek: :eek: Bravo majstore. Samo jedno pitanjce : Jeli ova mladica noću uhvaćena ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno