Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
@Lucky - nije j...m ti MAXIMU već j...m ti sebe glupog što ne uzmem STROFT ili nešto slično.
Moje iskreno saučešće :D :D :D

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
dr.lucky je napisao(la):
U subotu Rsovci. Reka je bila mutna  :'( . Rojilo se sve sto sam mogao da zamislim. Sedzevi, vise vrsta jednodnevki, yellow sally... ali povrsinska aktivnost ravna NULI. NIJEDNAAAA :doh: :doh:
Nedelja je bila rezervisana za Zavoj kod brane. Kupaci, urlaci i ostali dokolicari. Jedva sam nasao jednu uvalu gde je bilo klenova. Cetri komada od preko 1 kg na povrsini. Spremni i cekaju. Obala je kamenita i svaki pogresan pokret vodi ka odronu koji ih plasi do besvesti. Jedva sam se spostio nekako i prvog odmah promasio. Ispusio sam pljugu i bacio ponovo. Najkrupniji se polakomio u izeo je. Kratka borba se zavrsila pucanjem strune. Jeben ti Maximu  :mad: Izgubio sam volju i odustao od ribolova. Vratio se u Nis gde me je cekala neka sedeljak/zurka. Sve devojke su dosla sa momcima. Kad te nece ono te nece :doh:

unlucky or stupid?
Za prvi problem poslusaj Milanceta, a za drugi se javi meni :D ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
@Lucky - nije j...m ti MAXIMU već j...m ti sebe glupog što ne uzmem STROFT ili nešto slično.
Moje iskreno saučešće :D :D :D
Laki, brate slatki, odmah ti dajem "Stroft" za "Maximu". Milanče, sam Bog te je poslao da pospešiš ovu trampu.  Meni to nije palo na pamet, ali ubeđen sam da će Laki odmah pristati. Nisam toliko srećan što ću dobiti Maximu 0.17mm, koliko se radujem što će ovaj Stoft prestati da hvata prašinu na mom stolu. :lol:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
[/quote]

Ma bice bolje sledeci put, momci nece voditi devojke , i bice ti lakse :D
[/quote]

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Važno je da su devojke videle lepog Lakija. Ako uporede svoje momke i našeg asa, brzo će shvatiti ko je ALPHA. Lakija ne treba da interesuju devojke koje nemaju momka (usedelice koje niko neće), već baš ove koje ih imaju. Nadam se da zna ono "Ja ću ti biti sledeći...", "Menjaj malo..." i slične startove.
Baci malo prihrane Laki, nije ti to mušičarenje. :lol: Mislim da su skobaljaši bolji udvarači od mušičara. Oni bace malo prihrane dva dana ranije, ne trabunjaju mnogo o mestu na kome pecaju, vole malo da mljacnu ribu...
Laki, trk u garažu po štap Daiwa Mate od 6.30 m i menjaj filozofiju. :hammer:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Hahahahha posle duze vremena veoma se lepo zabavljam na sajtu.  :doh:
Hvala pederasi stari!  :-*

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam mušičario na Toplici. Bilo je malo problema preko dana sa sitnim klenovima kojih sam vratio bar 50. Međutim, kako to obično biva, napipao sam na kraju i one koje zovem "mečići", pa se ponešto i zakoprcalo u čuvarci. ...600g, 700g, 800g, 900g. Ništa krupnije, ali kakvoj sam džukeli izvadio bambulu iz usta ... :-X

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
I ja sam danas posetio Toplicu. Imao sam vremena od 17.30h do 19h i dobro sam ga iskoristio. Imao sam jednog klena od 950gr cime sam oborio svoj toplicki rekord i 5-6 komada od 200-400gr. Danas sam ribe nosio jer sam komsiki obecao veceru  :-X, ali sam se pokajao kad sam video da je ovaj glavonja pun ikre. Izgleda da se klen jos nije izmrestio.
Inace interesantno je da su se lokalni mestani razmahali i ispod svakog panja vataju ribe rukama, tako da je toplica na momente bila bas mutljikava. Najbolje je uzimao potpuno zutu bambulu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
cerebrum je napisao(la):
, ali sam se pokajao kad sam video da je ovaj glavonja pun ikre. Izgleda da se klen jos nije izmrestio.

Naravno da se klen u Toplici odavno izmrestio, a ovo je dokaz da mnoge ribe u sebi veoma dugo zadržavaju polne ćelije. Pastrmke su već pune ikre, a ne bi me začudilo da i štuka već formira ikru.
Toni, ovaj tvoj post čuvam kao dokaz da je svejedno kada si ulovio ribu, jer, kako god okreneš, pobio si njeno potomstvo. Sećaš se šta ja mislim o tome? :nowink:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam musicario pastrmke sa Djoletom na Moravici nekoliko sati predvece. Lepo je radila pa sam imao 6-7 komada od 35 do 42cm a Djole je zakacio jednu oko 45cm. Skoro su sve pale na suve muve. Ono sto je bilo zanimljivo je da sam imao 2 klena od oko 500gr i da sam prvi put vecinu riba uhvatio sa 2/3 stapa tj dva gornja dela stapa. Bilo je na moje odusevljenje mnogo efikasnije i zanimljivije nego sto sam ocekivao. Jedina mana je sto pocinji malo bolovi u saci zbog nezgodnog drzanja stapa koji nema drsku 8).

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Milanče je napisao(la):
gringo je napisao(la):
... i da sam prvi put vecinu riba uhvatio sa 2/3 stapa tj dva gornja dela stapa...

I tebe je izgleda udarila ova junsko/julska žega  :doh:

:nurse:  Zanimam se Milance. Probaj prvom prilikom kad odes na malu uraslu reku ovaj sistem. A kajem se sto nisam pecao samo gornjim delom duzine nekih 90cm. Danas idem u ribolov ponovo pa ako ponovo zavrsim na Moravici ocekuj izvestaj i o tome  :D.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Za neke i nisu EFFA mitinzi. Pobrkaju im se loncici.  :hammer:

OGLAS: Prodajem treci vrsni deo ili srednji i poslednji vrsni. Cena povoljna

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
gringo je napisao(la):
...Probaj prvom prilikom kad odes na malu uraslu reku ovaj sistem. A kajem se sto nisam pecao samo gornjim delom duzine nekih 90cm. Danas idem u ribolov ponovo pa ako ponovo zavrsim na Moravici ocekuj izvestaj i o tome  :D.

Ma probao sam i ja svašta na livadi! A u ribolov ne vodim male crnce da mi nose donji deo štapa, čekrk, štapove za golf...
Kad pecam - pecam :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno