dr.lucky je napisao(la):U subotu Rsovci. Reka je bila mutna :'( . Rojilo se sve sto sam mogao da zamislim. Sedzevi, vise vrsta jednodnevki, yellow sally... ali povrsinska aktivnost ravna NULI. NIJEDNAAAA![]()
Nedelja je bila rezervisana za Zavoj kod brane. Kupaci, urlaci i ostali dokolicari. Jedva sam nasao jednu uvalu gde je bilo klenova. Cetri komada od preko 1 kg na povrsini. Spremni i cekaju. Obala je kamenita i svaki pogresan pokret vodi ka odronu koji ih plasi do besvesti. Jedva sam se spostio nekako i prvog odmah promasio. Ispusio sam pljugu i bacio ponovo. Najkrupniji se polakomio u izeo je. Kratka borba se zavrsila pucanjem strune. Jeben ti MaximuIzgubio sam volju i odustao od ribolova. Vratio se u Nis gde me je cekala neka sedeljak/zurka. Sve devojke su dosla sa momcima. Kad te nece ono te nece
![]()
Laki, brate slatki, odmah ti dajem "Stroft" za "Maximu". Milanče, sam Bog te je poslao da pospešiš ovu trampu. Meni to nije palo na pamet, ali ubeđen sam da će Laki odmah pristati. Nisam toliko srećan što ću dobiti Maximu 0.17mm, koliko se radujem što će ovaj Stoft prestati da hvata prašinu na mom stolu. :lol:Milanče je napisao(la):@Lucky - nije j...m ti MAXIMU već j...m ti sebe glupog što ne uzmem STROFT ili nešto slično.
Moje iskreno saučešće![]()
![]()
![]()
dr.lucky je napisao(la):Sve devojke su dosla sa momcima. Kad te nece ono te nece![]()
cerebrum je napisao(la):, ali sam se pokajao kad sam video da je ovaj glavonja pun ikre. Izgleda da se klen jos nije izmrestio.
gringo je napisao(la):... i da sam prvi put vecinu riba uhvatio sa 2/3 stapa tj dva gornja dela stapa...
Milanče je napisao(la):gringo je napisao(la):... i da sam prvi put vecinu riba uhvatio sa 2/3 stapa tj dva gornja dela stapa...
I tebe je izgleda udarila ova junsko/julska žega![]()
gringo je napisao(la):...Probaj prvom prilikom kad odes na malu uraslu reku ovaj sistem. A kajem se sto nisam pecao samo gornjim delom duzine nekih 90cm. Danas idem u ribolov ponovo pa ako ponovo zavrsim na Moravici ocekuj izvestaj i o tome.