Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
E mrena mi je merak za ciljno lovljenje. Sumnjam da ima boljeg borca. Ajd ko cesce ima susreta sa njom, u delu ostale ribe gde je "mrena" neka pise, vreme, mesta, mamci i ostalo. Ima vec pisano, mene jos vise interesuje. Inace jednu od oko 800 grama je imao na stapu i izvukao Djole2 moj prijatelja a meni je bilo dovoljno samo da uzivam i krisom se osmehujem kako mu du.. pomera. 15 tak minuta. Sad cekam da meni d... pomera ali jos nisam ciljno izasao samo na nju.  :mad:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Prvo, cestitam kolegi na ovom lepom ulovu.
"Skoro", sam imao na drini dva komada pred samim nogama. Dobio sam ih na modifikovanog zeku. Zapravo, nema veze sa zecijim uhom al jebi ga, valjda sam i ja poceo da nimfarim pa sad experimentisem. Velika olovna glava na vrhu udice br. 10  ofarbana u zelenu boju. Maznuo sam caletu iz pribora - maskirna olovca od nekih 2-2.5 gr. Dakle olovna glava zelene boje, telo sivi zec miksovan sa dabingom iste boje (prilicno rascupana nimfa) i rep od fazana. mrene su bile sitne ali su skrenule paznju skobaljasima koji su se tu nasli :D i to jedna za drugom u roku od 10ak minuta. mada sitne, lepo su savijale slt-a #5 .

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Juče tri vrste (bandar, štuka i naravno Džej) na Tamišu, od svega po komad.
Ali BINGO mi izmače :'( Mesec dana već jurim jednog baš dobrog bucova koga zovem "bucov kod Pidžinog splava".
http://www.musicarenje.org/index.php?topic=2117.msg34499;topicseen#new

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja juče zakucah grgeče, bodorke i štuke. Milanče-Mixmaster 3:3  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas sam po pravom tornadu bacao strimere. Rezultat- nikakav (jedan promašaj). Jedino što sam postigao je da me boli glava od hladnoće.

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Povedoh brata malo u ribolov i ocita mi lekciju, doduse vadijo sam i ja 2 komada al djecu prema ovoj

Prilozi

• arijana 231.jpg
    arijana 231.jpg
    93,4 KB · Pregleda: 146

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Drina je napisao(la):
Povedoh brata malo u ribolov i ocita mi lekciju, doduse vadijo sam i ja 2 komada al djecu prema ovoj
Lijep ovaj šaran  :D :D krasna riba nema šta, šteta što se ta Kalifa deformiše sa kilažom, što je veća sve manje liči na ribu a sve više na nekakvog monstruma iz horor filmova, isuviše ide u širinu, najljepše su mi tu do 1,5-2kg , poslije toga više liči na deveriku sa lososovim ustima nego na pastrvu. Sjajan ulov čestitam, tu mora da je bilo borbe  :tbumb:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lep ulov, nema šta...al šta če jadnica kada ona u bistvu i jeste najbliža lososu (što u stvari i jeste - jedna vrsta lososa)  :blush:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
sebastian je napisao(la):
lep ulov, nema šta...al šta če jadnica kada ona u bistvu i jeste najbliža lososu (što u stvari i jeste - jedna vrsta lososa)  :blush:
Pa da j... losos pastrvu pa ispala kalifa, nema veze dobra je ona pravo borbena

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Meni je prijelepa kaliforniska pastrmka,  naravno mislim kada odrasta u rijeci a ne ove pustane iz ribnjaka.Gogo borba je bila , samo sto sam ja gledao kako moj buraz cejfi sa SARANCETOM.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Drina je napisao(la):
Meni je prijelepa kaliforniska pastrmka,  naravno mislim kada odrasta u rijeci a ne ove pustane iz ribnjaka.Gogo borba je bila , samo sto sam ja gledao kako moj buraz cejfi sa SARANCETOM.
I to je u redu, ponekad je uživati u tuđem uspjehu gotovo isto tako dobro kao i u svom, a ako je brat pogotovo, doći će i tebi pa će on da navija a ti da "svršavaš" od užitka i adrenalina.

icaf

Junior member
Učlanjen(a)
27.02.2006.
Broj reagovanja
0
Juce po onom vetru sam hteo da se oprobam po prvi put sa strimerom, i nesto skromno

Prilozi

• Bucovcici.jpg
    Bucovcici.jpg
    238,2 KB · Pregleda: 160
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno