Gogo
Hero member
E baš si "skroman" ???icaf je napisao(la):Juce po onom vetru sam hteo da se oprobam po prvi put sa strimerom, i nesto skromno
P.S. dobar ulov nema šta!
E baš si "skroman" ???icaf je napisao(la):Juce po onom vetru sam hteo da se oprobam po prvi put sa strimerom, i nesto skromno
icaf je napisao(la):Juce po onom vetru sam hteo da se oprobam po prvi put sa strimerom, i nesto skromno
Ico, ti si kralj Južne Morave. Ti si za pola sata, iz zajebancije, ulovio više bucova na Južnoj Moravi, nego sve niške "bucovdžije"-mušičari, zajedno, tokom ove sezone. To si uradio po najjačem tornadu i zbog toga se tvoj uspeh mora pomnožiti bar sa tri.icaf je napisao(la):Juce po onom vetru sam hteo da se oprobam po prvi put sa strimerom, i nesto skromno
St.Igor je napisao(la):Uf, sto je dobra Drina, nigde nikog, 14h15min , 2-3 od 27-28 na suvu , pa preko u Bosnu stojim na steni kanal ispred mene do srbije jedno 150m voda krece javlja se 5-6 komada po slobodnoj proceni 35-40, kacimm 2 na suvu jedan u meredovu 35cm max i drugi spada u nogama malo veci, onda bezanija preko brzaka ko kosmonaut , cigara pauza i pomeranje uzvodno, setnja do auta u pratnji nimfer i jos jedan od 37-38cm , posle ja i Aleksa malo livada i kuci, super!
E jbga , drugi put prikradanje al ne zbog ribe nego zbog ljudi.zvezdan je napisao(la):Kao što sam i mislio,danas se na mestu na kome sam juče zakačio štuku nacrtao upravo lik koji je sve to posmatrao sa druge strane jezera.Zabacio je dve balerine,dubinac, i bacao je varalicu.Čvrsto sam rešio da skupim neke pare za jedan gumeni čamac,dosta mi je maltretiranja ove vrste.Da,na jednom drugom mestu sam bacao neke strimere koje sam popodne vezao,bez uspeha.