Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Pozdrav Djoletu i JR-u slikice su lepe samo napred  :tbumb: :bye: :tbumb: :tbumb:

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
JSM- juce sam mus... na Moravici po maloj i bistroj vodi, a posle toga po zamucenoj i za 20 cm vecoj vodi. Prva dva sata nisam imao ni udarac, a onda sam stavio Kiler Bag i nacisto poremetio ekosistem iste reke. 

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Kuzmos, baci koju slikicu nemoj da se stekujes  :-* :-* :-*

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
NISAM nosio photo, ali je camera profi lika zabelezila svaki pokret i akciju na vodi. bice emitovano na jednoj kablovskoj tv. tema je bila musicarenje nimfom pomocu strajk indikatora

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Tu bre Kuzmo sto si bre toliko skroman i skrt na informacijama. TV Kopernikus, a termine lovite na TV vodicu.  ;)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
DSM.-Na toploj vodi neku sicu a voda je prokuvala,naleteo sam na par riba koje mrtve plutaju povrsinom,zaista neznam sta je po sredi...
Kasno sam zapazio da je Nisava mala i bistra kao suza tako da sam stigo samo malo da properem konac..
Evo Nisave od danas...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
DSM-Bare kod Leskovca(Jajina).Prvi izlazak na bodorku i to ne bez uspeha  :bleh:.Desetak sitnih bodorkica i mnostvo promasaja(jbg ipak mi je prvi put).Pecao sam na imitaciju crvica(beli i zuti).

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
15
Juce sam musicario (znam off) na barama tj starom koritu Nisave kod naselja br 6. Resenje enigme zvane krupna bodorka bilo je u tankom tipetu-o,1o mm, krokodilskom hodanju kroz vodu, i mini lipljanskim nimfama (hvala Milance) na br 18 ja mislim. I ja kao i JR i Mix , koristio sam indikator i plivajuci predvez. Na kraju sve sami kapitalci, makar za nase uslove, nijedna manja od 23 cm. Ipak neko je morao samo da gleda kako se vata (izvini JR), Slike mozda sutra kad napunim bakterije za canon .

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam poludeo od svakodnevnog mušičarenja. Ne stižem da upišem sve dane. Evo, Kuzma me je upisao, ali to je bilo prekjuče, a ja sam bio i juče, a verovatno ću i danas.  :wacko:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Juce sam bio na Crnom Timoku pa na Moravici. Vrlo lep dan i vrlo slab ulov. C.Timok ogroman, voda snezna i niko nije video ribu. Kasnije smo se spustili na Moravicu ciji je vodostaj bio takodje vrlo visok. Tu smo uspeli da upecamo par sitnijih pastrmki.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ja opet nisam mušičario  :doh: ali ribe hvat'o jesam. Čak sam na Ginskoj reci uspeo da prevarim lepu makedonsku pastrmku. Sva je šansa da ću sledećeg vikenda mušičariti i imati dobrog učitelja... Danas sam kupio tuce nimfi i par strimera. Ima nade za mene...  :blush:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Nisam bio danas, jer sam obavljao neke unosne poslove. Već za sutra imam dogovor za jedno bezobrazno uznemiravanje nedužnih riba.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Svaka cast Goci,prelepa ribica.
Nadam se da je zavrsila nazad u vodu??

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Nikada nisam poneo pastrmku i to nenameravam da menjam. I ova od 28-9 cm i dalje pliva.

Jedan od razloga što se polako (ali zato nesigurno  :doh: ) prebacujem na mušičarenje je manje povređivanje riba. Dvokrake udice mojih varalica nisu baš uvek nežne...  :(

...za razliku od ovih simpatičnih nimfica na udicama broj 12 koje sam danas nabavio...  :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno