Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

L1ch

Junior member
Učlanjen(a)
04.02.2008.
Broj reagovanja
0
Danas sam musicario na Mramorskim tj. na tzv. Batusinackim barama, a posle sam posetio i baru kod Kape Doma.
Batusinacke bare - Bez ulova, na povsini se cesto javljaju veoma sitne ribe za koje je i udica velicine #18 velika.
Bara kod Kape Doma - Izuzetno bistra za baru, ali deluje mrtvo za sad (sto ne znaci da nema riba).

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
L1ch je napisao(la):
Danas sam musicario na Mramorskim tj. na tzv. Batusinackim barama, a posle sam posetio i baru kod Kape Doma.
Batusinacke bare - Bez ulova, na povsini se cesto javljaju veoma sitne ribe za koje je i udica velicine #18 velika.
Bara kod Kape Doma - Izuzetno bistra za baru, ali deluje mrtvo za sad (sto ne znaci da nema riba).
I ja sam bio tamo. :lol:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mixe pa zar sad brate brute kada je jos par dana ostalo do pocetka sezone..
Lepo meni rece neko
"Cigance se na kraj davi"  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

becko

Full member
Učlanjen(a)
07.11.2006.
Broj reagovanja
26
Musicario sam u nedelju ,krupnijeg lipljana na suvu muvu sa ekipom iz Valjeva bilo je ludih pola sata na Rogacici a danas sam slomio stap :doh: pre nego sam ugazio u Drinu :'( :'( :'(
Launch RIP!

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Blue FOX je napisao(la):
Mixe pa zar sad brate brute kada je jos par dana ostalo do pocetka sezone..
Lepo meni rece neko
"Cigance se na kraj davi"  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Momci, nemojte da se brukate. Lepo sam hteo da upisujem samo "Danas sam mušičario" i znao sam zbog čega.
Ja sam danas posetio deo toka reke Temske na kome sam u proteklih 20 godina upecao najmanje 500 kg klenova i nijednu pastrmku. Srednji tok reke je između sela Temska i Staničenje. Tu sam bio više puta nego svi ostali mušičari ovog sveta zajedno, ali mi riba koja je sada u lovostaju nikada nije ni pipnula muvu.
Od danas opet upisujem "Danas sam mušičario" i to će biti sve.

Mladen

Full member
Učlanjen(a)
16.04.2007.
Broj reagovanja
35
St.Igor je napisao(la):
Musicario sam u nedelju ,krupnijeg lipljana na suvu muvu sa ekipom iz Valjeva bilo je ludih pola sata na Rogacici a danas sam slomio stap :doh: pre nego sam ugazio u Drinu :'( :'( :'(
Launch RIP!

Zao mi je za stap! Ma naci ce se novi jos bolji ;)

Kako ste prosli na Drini? Je li bilo akcije? Sta vam je kupio?

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ej, mušičario sam i danas i juče i prekjuče... Još malo pa moja memorija neće moći da dosegne prvi dan ove februarske serije. Nišava, bare, Morava, bare, Temska, Toponička reka... Po ceo dan mušičarim, a po celu noć sanjam isto. Samo povremeno jedem i ..b... Loše, a?  :lol:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I danas sam hteo da mušičarim. Došao sam na Nišavu sa opremom za lov riba muvom i mrežom za lov insekata. Kad sam je ugledao, poludeo sam od gneva, jer je hidrocentrala "Pirot" otkačila sve turbine do daske. Okrenuo sam moje tandrkalo od auta i vratio se kući.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zaboravio sam da upišem da sam juče mušičario, ai danas ću. :lol:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno