Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I na sve ovo umalo da zaboravim ono najvaznije,posle fotografisanja i ova se vratila natrag svom jatu.. :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb: :tbumb:

asader

Senior member
Učlanjen(a)
08.10.2007.
Broj reagovanja
0
napokon nadjoh malo vremena da izadjem na vodu nije bilo nesto mnogo akcije
jer se nadigao vjetar

evo par slika terena i jedna pastrmka sa cudnim repnim perajem

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Danas nisam mušičario, ali juče jesam (treći dan zaredom :) ) i to na Gradcu. Nemoralno je reći i napisati koliko sam pastrmki uhvatio :whistle: , najveća je bila 40 cm, ali šlager ostavljam za kraj: ulovio sam i jednog lipljena. Nekako je doplivao iz Drine u Gradac, svaka mu čast :tbumb:  :tbumb: :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Znaci ti si Milance!?
Ja sam u vajatu bio iznenadjen i obradovan tvojom pricom o lipljenu.
Da nije taj lipljen uplivao u Gradac iznenadno i pod cudnim okolnostima kao i one velike potocare :whistle: Zaista je pastrmka bila vesela i kupila sve sto mrda. Kada nisam sposoban da kazem tacan broj riba koje sam zakacio znam da je ribolov bio fantastican, a to je bilo juce. Lovio sam najvise na veliku majsku a Bilo je i dosta promasaja, verovatno zbog gabarita musice - xxl.
Najveci uspeh je to sto sam stvorio novog musicara. Nakon zimskih priprema na livadama i lokalnim barama, Moj pobratim je juce izvukao svoju prvu ribu u zivotu. Em prva riba, em potocna pastrmka, em na musicu i to povrsinsku. Celi dan prica o tome i vec je ugovorio pecanje za sledeci vikend-Gotov je. Sada verovatno ide faza sisanja kucnih ljubimaca i pazarenje skupog pribora.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Nisi pazio na času :D - evo linka da se prisetiš kako izgledam http://www.musicarenje.org/index.php?action=gallery&g2_itemId=670

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
???Izvini milance, pomesao sam te
Znaci nisi jedini koji je juce pecao lipljena na Gradcu!?
Ala pliva taj lipljen svaka mu cast. Da je srece da je ranije doleteo iz Drine :)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
I ja sam danas opet... 3 bucova manja, ali jedan OZBILJAN me ispalio :doh: Neka, neka, znam gde je pa ću ga koliko sutra-prekosutra bocnuti ::)

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Pa dobro ljudi, sta vi radite kada imate tu privilegiju da ste svaki dan na vodi?
Hocu i ja tako :drool:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
compshop je napisao(la):
Pa dobro ljudi, sta vi radite kada imate tu privilegiju da ste svaki dan na vodi?
Hocu i ja tako :drool:
A šta te sprečava!!! Tu su ti i Sava i Dunav, zar ne???

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Radim celi dan.
Ako uhvatim slobodnih 2-3 sata, mogu da odem na Garase, ali necu. Gospoda iz uprave kazu da nije lepo to sto ja pecam iz vode i to bas u nekom granju, a sta cu ja na livadi? Kazu jos da treba da se ugledam na ostale NORMALNE ribolovce i kao covek napravim kamp pored vode, kenjam i pisam po vodi celo leto, pecem prasice u kampu i vodim kurve sa sobom. Tako da sam ih lepo sve poslau u tri pm i zakleo se da vise tamo necu ici, uprkos cinjenici da sam na tom jezeru odrastao, hvatao ogromne stuke, klenove i priznajem sarane. Kacer je blizu ali je toliko prljav da je to neopisivo. Slao sam dopise raznim inspekcijama u vezi kacera i svi me odjebali, iako se ta voda koristi za pice. Fep 1 i 2 su leglo ludaka i krivolovaca.... Gde ja da odem?
Cekam nedelju kao maloletnica mecu i molim boga da nece kisa

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ja bih i pored njihovih opomena ih odjebao i nastavio da pecam.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno