Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Bravo Goci - tu veliku bi na varaličarac začas smlatio, a ovako si verovatno dooobro presavio štapić :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Eto dobre strane revira! Odmah uspeh. To je bilo predškolsko. Završio si ga vanredno, u rekordnom roku. Sad si spreman za upis u OŠ. :tbumb:
Nadam se da si se napokon popalio za mušičarenje i da ćeš varaličarski štap pokloniti nekom. ;)

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario,probao sam da iskopam nekog bucova iz dubine,ali potpuno je neaktivan(hladna i velika voda),onda sam otisao do jednog rukavca gde je dubina oko 2metra, i naletim na jato sice(3-4cm.)na povrsini,medjutim potpuno bezbedno plivaju bez ijednog napada nekog predatora.Ma ne kazu dzabe ovi matori,pravo pecanje pocinje kad topola procveta.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam doživeo neverovatan ulov o kome ne smem čak ni da pišem. Tako sam se dobro zabavio i nalovio krupnih riba mušicom na divljoj neistraženoj  (slučajno neprimećenoj )vodi.
Naravno, imam slike, ali iz mnogo razloga ne smem da ih okačim ovde. Moći će da ih vidi onaj ko uplati 200 dinara u dobrotvorne svrhe. Šalim se, naravno. Uuuuu, ovaj adrenalin mi se baš zalepio za srce  :dance:.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Definitivno ovo sa tvoje strane Mixe nije nimalo uredu,pa nismo mi hendikepirani,200 za koj k...C
Za to da bi videli tvoj ulov ili STA.
Bolje da nista nisi pisao

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Mixmaster je napisao(la):
Naravno, imam slike, ali iz mnogo razloga ne smem da ih okačim ovde.
Meni ovde nešto miriše na kršenje nekih propisa!  ::) Okačio bi ti slike da je sve po zakonu.  :yeswink: Mada mi nikako nije jasno šta si mogao da zgrešiš kad su štuka i pastrmka van lovostaja. Ovo nije optužba, već puko nagađanje.  :) Isto tako mogu da nagađam da imaš samo levo jajce, ali da to kriješ...  :D Dakle krajnje neosnovano.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Razlozi da neko ne postavlja slike i opisuje mesto gde je uspešno lovio mogu biti sasvim drugačiji. Na primer:
1. Krao sam ribe u privatnom dvorištu, iz bazenčića.
2. Do mesta na kome se dobro lovi ide se kroz živo blato, pa strahujem da neki znatižljnik ne strada.
3. Ribe koje sam lovio su isuviše ružne i velike i mogle bi izazvati noćne more kod posmatrača.
4. Na slici se slučajno u pozadini vidi kako prisutni zemljoradnik vrši veliku nuždu, a to je nepristojno slikati.
I tako dalje...
Dakle, Goci, tvoje sumnje su neopravdane.
Pošto je pomalo OFF, hajde da mi putem PM-a javiš kada si ti svojim očima video da ja kršim bilo koji ribolovački propis. Nećemo ovde, jel važi? :nowink:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Jesi li to cepao neke ciprinide danas,hajde daj slike za nas koji ne idemo u ribe ovih dana.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
@Mix: Važi!  :) Ali ako je kojim slučajem neka od danas upecanih riba imala maslinasto zelenu boju, veoma sluzavo telo i par brčića, ima da te gurnem u ono živo blato koje spominješ, a posle i da dovedem onog zemljoradnika i platim mu da... Čak ću i da ga slikam (iako je to nepristojno) i da ovde objavim sliku sa potpisom. "Mix je danas poslednji put mušičario!"  :D

Naravno, sve ovo je čista zajebancija.  ;)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Mix,nece nam biti prvi put da vidimo smece na tvojim fotkama,DALEKO OD TOGA BILO IH JE I NA MOJIM,ali ako si musicario i napravio presedan time sto si ih uneredio,daj slike da vidimo te ribe time sto ih ne stavljas samo izazivas sumnju koju vremenom neces moci sprati sa sebe..
Budi jednom COVEK..

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Zakleli me da ne odam tajno mesto i da nisam obećao ne bih ga ni video. Nije revir, već je divlja voda za koju mnogi znaju, ali ne znaju da u njemu živi jedna zubata riba.
Ne treba da vas muči znatiželja. Otkriću dovoljno. Ja i Perafly smo razvalili štuke od 1 do 2.5 kg, kao da smo bili negde u Sibiru ili Mongoliji. Moja stara izreka da dobre štuke ima samo onde gde to niko ne zna, ili ne zna kako se love, se obistinila.
A slike kao slike. Ribolovci i štuke, toga ima na Internetu svuda. Što moramo i mi da se slikamo sa svakom ribom koju ulovimo?
Obećavam da ću već sledeći put objaviti sve o svom ulovu. Sada sam pod nekakvom zakletvom, razumete? Nisam od onih koji štekuju mesta, ali ljudi koji su nam bili vodiči jesu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno