Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Kod mene opet ista pesma. Takav je period i to ne treba propustiti. Imao sam fenomenalne borbe sa kapitalnim crvenperkama. One najveće su se izbacivale poput lipljena, a čini mi se da sam imao komade od preko 30 cm, što je za ovu debeljuškastu ribu ooooops! Vrhunsko mušičarenje! http://www.musicarenje.org/index.php?topic=594.msg27634#msg27634

Prilozi

• Vece od lipljena.jpg
    Vece od lipljena.jpg
    38,1 KB · Pregleda: 194

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Slazem se da je crvenperka jako lijepa ribica. Iako...

Prilozi

• kleeen.jpg
    kleeen.jpg
    94,8 KB · Pregleda: 205

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
E napokon sam i ja danas musicario  :D izasao na vodu oko 15 h voda ogromna i snjezna ali nema nazad nisamn se dzaba vozio kroz guzvu i radove vise od sat ipo  :doh: a i stap treba probati na ribi ponovio sam se sa scierom HM3 9 45
  nimfu nece a  mozda i hoce  ipak hoce zecije uho  na 10 probija se do dna i dobre potocare koja prima i puni stap pocastila me je kompletnim asortimanom iz prirucnika kako pobjeci od dosadnog musicara  bilo je svega uletanja u brzak i okretanja poprjeko na struju iskakanja okretanja oko ose ma sve je tu ali i ja imam keca u rukavu HM sve to amortizuje i polako smiruje goropadnicu  okrece je na bok  privodi do nogu ali kloc nece meredov rukom cu ja to  :doh: e neces decko  :p :tbumb: :nowink:i ode sa ruke dobro sam i proso  :whistle: jer je zeko zavrsio u gornjem djelu koze tako da krv ne potece
prelazim na strimere jer  je isuvise napora za nimfu a rezultat je mrsav ustvari sitan i nisam pogrjesio gh crni woli  na 10 nakon par potocara preko mjere napokon donosi dostojnog protivnika u liku i obliku kalife pristojne velicine sve je po ps borba zamaranje i meredov umjesto ruke i  model za slikanje je tu  da  potvrdi ovjeru stapa sa kojim sam vise nego zadovoljan

ps
znam da sam bio opsiran ali shvatite zagorio sam bio zestoko ovo mi je tek 5 pecanje u ovoj sezoni ko ce izdrzat do subote i Ribnika 

Prilozi

• ovjera hm3 web.jpg
    ovjera hm3 web.jpg
    159,2 KB · Pregleda: 167

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Jedna stvar mi samo nije jasna - kako cenjeni kolega Alp mušičari ovako majušnim čekrcima!?  :D

Evo baš analiziram ovu sliku: pa ovaj čekr ne može imati više od 5 cm u prečniku. Osim ako... Uh, nije valjda...  :-\

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Hvala, hvala... Samo objasnio sam vec, nije rijec o nekoj nadnaravnoj ribolovnoj vjestini vec samo o neobicno dobrom terenu. Klenova preko 50 na povrsini ima koliko god hoces. Toliko da ih vremenom postane dosadno loviti, sto je i razlog zasto ih trenutno bockam priborom klase #3. Probat cu iduci put snimiti neki kratki video.    

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
alp je napisao(la):
Hvala, hvala... Samo objasnio sam vec, nije rijec o nekoj nadnaravnoj ribolovnoj vjestini vec samo o neobicno dobrom terenu. Klenova preko 50 na povrsini ima koliko god hoces. Toliko da ih vremenom postane dosadno loviti, sto je i razlog zasto ih trenutno bockam priborom klase #3. Probat cu iduci put snimiti neki kratki video.   

Snimi jedan duži video, poput onog o bucovima. To sam gledao sa velikim zadovoljstvom i uvažavanjem. Siguran sam da bi video o savskim klenovima bio bar jednako zanimljiv.

ins0mnia

Junior member
Učlanjen(a)
09.10.2007.
Broj reagovanja
0
Kapitalac od danas  :D

pastrmcicafs6.jpg

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
e sada če neki možda da se zgroze  :D, vračam se kući s posla i moji me doma dočekaju sa željom da se sutra peče sveža riba. Ništa, na brzakla se spakovh i odoh po "meso" na vodu gde važi samo Catch & Kill. Uglavnom trebalo nam 6kg ribe i 6kg sam done kući. Ništa posebno, za dva sata na komercijalnoj vodi malo klackati štap vežbati zabačaje i usput  naloviš meso.  :blush: Ali kako god, ja sam danas mušičario. Pade i jedna jadnica od 51cm, možda koji gram jače. Krivo mi da nije na divljoj vodi u svoj svojoj snazi i bojama u nekom voiru  ::). Evo jednog krvavog prizora za ljubitelje nečega takvoga iako to nije u mom stilu...tu je zabranjeno puštati ulovljene ali ja sam lovio bez kontra kuke i uspio nekim pastrmkama dozvoliti da se otkače  :D da boravak na vodu malo duže potraje.

Prilozi

• 6kg.jpg
    6kg.jpg
    63,9 KB · Pregleda: 155
  • 51cm.jpg
    51cm.jpg
    73,9 KB · Pregleda: 286

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Svi mi ponekad nosimo ribu kuci,a u ovom slucaju samo si postovao propise.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
e sada če neki možda da se zgroze  :D, vračam se kući s posla i moji me doma dočekaju sa željom da se sutra peče sveža riba. Ništa, na brzakla se spakovh i odoh po "meso" na vodu gde važi samo Catch & Kill. Uglavnom trebalo nam 6kg ribe i 6kg sam done kući. Ništa posebno, za dva sata na komercijalnoj vodi malo klackati štap vežbati zabačaje i usput  naloviš meso.  :blush: Ali kako god, ja sam danas mušičario. Pade i jedna jadnica od 51cm, možda koji gram jače. Krivo mi da nije na divljoj vodi u svoj svojoj snazi i bojama u nekom voiru  ::). Evo jednog krvavog prizora za ljubitelje nečega takvoga iako to nije u mom stilu...tu je zabranjeno puštati ulovljene ali ja sam lovio bez kontra kuke i uspio nekim pastrmkama dozvoliti da se otkače  :D da boravak na vodu malo duže potraje.
Savršen revir!  :lol:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
ma kakav bre revir, to nije reveri...to je ko ribnjak. Nista posebno, za sat vremena ako se malko pozuris imas ribe koliko hoces. Sve u svemu nista posebno. Ako se samo malo potrudis svaki skoro zabcaj riba. Ja ako idem tamo odugovlacim i kilavim heheh da potraje. To ti je ko mesnica gde je zivina ziva i samo treba da ju zakoljes  :D :doh:... Ali eto, i to je nesto  :blush:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam vodio svoju malu ćerkicu u ribolov. Devojčica od 8 godina je vrlo brzo poplašila barske crvenperke, štuke i sunčanice, a već posle pola sata je tražila da ide kući. :doh: Malo se zabavljala fotografišući svog čudnog oca.

Prilozi

• Ema fotograf.jpg
    Ema fotograf.jpg
    53,4 KB · Pregleda: 169

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Zna li netko kako se na brzinu stavi petominutni filmic na forum? Nikako mi ne polazi za rukom pa cu mu biti slobodan poslati mailom (ima 82 MB).

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno