Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
U postupku je. Pokazuje ambijent savskog klenolova. Nije za Oscara, ali vidi se relativno dobro kako to izgleda i koliko vremena treba za ribu od 50-tak.

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Samo druze apl ti posalji i nista ne brini. Postavljanje je moj problem!

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario po katastrofalnom vremenu.Zive duse nije bilo na reci,padala je kisa,duvao je vetar,pasje vreme sto se kaze.Dobio sam ovog bucova na samom dnu,a kad sam ga izvadio ispljunuo je tek svarenog pesa,sto znaci da belice nema ni za lek,pa se bucov spusta na samo dno radi hrane.

Prilozi

• bucov.jpg
    bucov.jpg
    99,7 KB · Pregleda: 118

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
:tbumb: ja sam ga uvek drmnuo na površini, samo jednom sam video u životu ulovljenog bucova na samom dnu. Kolega je čeprkao dno za smuđem i lupio mu bucov od 4,5kg...sečam se toga ko' da je bilo jučer. Naravno, Dunav.

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
Na zalost nisam otisao na Ribnik ali sam isao u ribolov  bolje ranjen nego mrtav ili  bolje ista nego nista ili... :D zezam  se vrjeme kao i pre dva dana voda isto velika i snjezna teska za ribolov do ludila jos kad izgubis kutiju  sa strimerima  :doh: na pocetku onda  :doh: udri se bekane  :doh: sve u svemu tesko ali bilo je uspjeha bolje sam prosao van revira nego unutra radi Miksa evo slika  divljakusa i kalifa je ubacena kao mala tj poribljavaju samo sitnom ribom

ps
dajte savjete za strimere joj kad skontam da treba kutiju napuniti  :mad:

Prilozi

• divlja-kalifa.gif
    divlja-kalifa.gif
    166,1 KB · Pregleda: 152

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
ne mogu dvije zajedno evo potocara  naknadno

Prilozi

• podvodna-potocara-kb2.gif
    podvodna-potocara-kb2.gif
    197,7 KB · Pregleda: 127

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
Cekajuci novosti iz porodilista otisao sam malo do Rasine da se opustim i uhvatih jednog klena od oko 250gr na bambulu u boji ose.Inace to mi je najveci klen na musicu :D.

Prilozi

• 11052008(002) (Small).jpg
    11052008(002) (Small).jpg
    94,2 KB · Pregleda: 117

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
- Jel' imo osam? - pitao me danas jedan prijatelj, poznanik, poslovni partner... Nesto od toga sigurno.
- Ne, najvise pet, mozda trunac prema sest - 'lagao' sam, normalno, kao i obicno.
Ali, taj je danasnji buco imao fakat nobican rep. Takog jos nikad nisam ulovio.
Zato smo otisli u birtiju, na konzultacije. Vjerovali ili ne.

Prilozi

• buuuucooooo.jpg
    buuuucooooo.jpg
    81,6 KB · Pregleda: 152

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Alp daj celu sliku,rekao bih da je pravi komad :tbumb:

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Nista posebno. Samo je rep neobican. 

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas smo ja  FOX i kolega  MISHA proveli jedan nezaboravan dan na Moravici.
Voda mala ,bistra uz veliku aktivnost ribe na povrsini..
Od samog starta Misha krece suvom muvom i lovi za par minuta par prelepih komada dok ja nimfom pretazijem dno moravice.
Toliko je mala da indikator nije ni potreban jednostavno se vidi nalet ribe i bez indikatora.
Da stvari ne budu idealni krece starhovit pljusak,Misha postaje nemi gledalac a ja za 5 minuta oko 10 komada jednu za drugim i to sve 30+.
Sve u svemu aktivnost ribe celi dan sto na suvu sto na nimfu malo smo se slikali jer nismo imali prilike,otkad sam tamo ovo je jedan od OZBILJNIJIH dana na Moravici..
Parr slikica ide..

Prilozi

• Cudna ..jpg
    Cudna ..jpg
    175,2 KB · Pregleda: 199
  • Druga..jpg
    Druga..jpg
    178,8 KB · Pregleda: 170
  • PRVA..jpg
    PRVA..jpg
    206,4 KB · Pregleda: 122
  • Zamaranje.jpg
    Zamaranje.jpg
    174 KB · Pregleda: 152
  • Misa u akciji...jpg
    Misa u akciji...jpg
    209,5 KB · Pregleda: 125

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ova "čudna" je zaista čudnih boja. Sve relativno krupne crne uz svega par sitnih crvenkastih duž bočne linije. Među sitnim pastrmkama danas u Moravici dominiraju one poreklom sa Crnog Timoka. Izgleda se one i mreste same u Moravici. Sada su 95% takvih. Ova definitivno ne vodi poreklo sa Crnog Timoka, osim ako se baš taj primerak nije izrodio sa nekom velikom varijacijom gena.

Bliži sam teoriji da ova riba ima za roditelja neku od onih velikih 40+ cm pastrmki sa svim crnim pegama kakve su često hvatane prošle godine. Sad, da li je ta riba rođena u Moravici od takvih roditelja ili je donešena kao mala sa ribnjaka gde su joj roditelji opet bili "crnci", to je već nemoguće reći.

Sve u svemu, dobar naziv slike - čudna, bar za Moravicu. Viđao sam slike baš ovakvih pastrmki iz raznih krajeva Evrope, a potpis je bio: atlantska! Ova verovatno samo liči na te.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Da ne POVERUJES...
Na sred Moravice hvatam atlanske  pastrmke :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno