Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario skobalje.Posao sam na bucova,medjutim on se negde izgubio zbog veoma male vode.Kad sam se vec pakovao ugledah velko jato skobalja,rekoh 'ajde da probam i za deset minuta uhvatih sest ovakvih i spadanje dva bas dobra komada.Sve to na gamarusa koga su ovi skobalji napadali kao nenormalni,a za sutra ciljano idem na krupnije ,koji su malo dalje.Slika je losa zbog baterija a ni riba nije neka.

Prilozi

• skobaljce.jpg
    skobaljce.jpg
    85,4 KB · Pregleda: 154

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I ja sam pošao da radim jedno, a zadesilo me sasvim drugo. Pošao sam na štuke, ali su sve bile sitne, pa sam prešao na srebrne karaše. Imao sam opasne borbe i otkačinjanja, a savladao sam dva.

Prilozi

• Srebrni karas na nimfu.jpg
    Srebrni karas na nimfu.jpg
    54,6 KB · Pregleda: 216

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Zvezdan & Mix, svaka cast!  :tbumb: Ja do sada nikako da potrefim pavi dan na skobu, doduše svega par puta sam probao ali do sada samo otpadanja  :blush: Možda za koji dan i ja probam neke krupnije prevariti na Savi. 

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
I ja sam mušičario, ali sam za razliku od Zvekija i Mixa hvatao tačno ono što sam hteo.  :D Istina, prilično slabo. Od 17:20 do 19h ni ripče, a onda za 45' oko 7-8 pastrmki. Mahom sitne, par riba u meri.

12052008.jpg

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Lepo parcence Goci,predpostavljam da je na nimfu,mada sam ovde da ti ogovorim na tvoje pitanje vezano za Toplicu.
I ja sam danas musicario i to dostaaaa uzvodnije,stabilizovala se,dobra je mada moze i bolje.
Selektivnost klena (imao sam ih 4 kom sve preko 300gr. i jedno otkacinjanje pastrmke ispred nogu.
Ali to je draz svega,skinuo povratnu kuku i krenuo da majem.
Hvataju je ima nade za nju a i nadam se jos boljem vodostaju i da napokon jednu izvadim napolje  :blush: :blush: :blush: :blush: :blush:

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
+ od mene Foxe za ovu Atlansku pastrmku na Moravici :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:, nista cudno,kad je covek talijan onda sagni glavu i cuti..
Nista me ne iznenadjuje,kad te pokupi Terza ce se nadjemo na Toplicu i ne bi me iznenadilo da izvadis SABLJARKU iz Toplice  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
QQ Dare,mani se vise mene,revir je to svakojake udaraju
Eto sad si me uobrazio.
A kad dodjemo tako kod tebe ocu da idemo lepo da majemo a ne po neka djubrista i tako to,mada kako kazu na takvim mestima ih i najvise ima Glavonja..
Za sabljarku ce se dogovorimo  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Već dva dana na Tamišu učim klinca i asistiram mu! Naučio je i muvu da veže na predvez. On hvata kedere, a ja juče promaših štuju :mad: Vratiću se koliko danas ::)

geronimo

Junior member
Učlanjen(a)
08.05.2006.
Broj reagovanja
0
malo sam musicario na Neretvi kod Konjica  dobitna muha bile su klinki na 12 i kraljevski kocijas takodje 12 i 14 puno sitnog lipljena i nekoliko pastrmki preko 30 cm slikica je prvog ovogodisnjeg lipca

ps
fulio sam jednog bas velikog  :doh: :blush: ustvari prekinuo je na kontri j... ga jos se nisam navikao na novi stap 

Prilozi

• neretva-15-5-lipljen.gif
    neretva-15-5-lipljen.gif
    207,2 KB · Pregleda: 152

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
http://www.youtube.com/v/_JN1C-APLzY

Kao sto rekoh nije za Oscara, ali vidi se kako izgleda savski klenolov.

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
alp je napisao(la):
http://www.youtube.com/v/_JN1C-APLzY

Kao sto rekoh nije za Oscara, ali vidi se kako izgleda savski klenolov.

:respect1: :respect1: :respect1: od mene imas oskara mada sam te vec opomenuo da ne stavljas stvari koje nisu za mladje od 18  ;). Bistro

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Thanks. Nadam se da nije predugacko.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Fin "klenčić" ;) :tbumb:
Jel ovo neki rukavac Save ili je Sava ovako malecka u Zg?

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
To je manje od polovice. Ja sam na jednom otoku, preko je drugi, a iza njega jos jedan dobar komad. Ovaj klen nije neki poseban ulov. Mozes ih uloviti koliko hoces. Probat cu iduci put snimiti nekog veceg. 

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno