Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja sam oduševljen i klenom i snimkom, ali poštovane kolege, hajde da malo rasporedimo ovako lepe stvari po temama. Napunićemo ovu temu, a "Mušičarenje klena", "Mušičarenje pastrmke", "Mušičarenje lipljena"... će da nam presahne. Eventualni posetilac bi jednog dana mnogo lakše našao, na primer, ovaj snimak u temi koja se zove "Snimci mušičarenja klena", nego u "Danas sam mušičario", koja će sasvim sigurno oboriti rekorde sajta u posećenosti i postovanju, pa će se ovakve zanimljivosti izgubiti među nekoliko hiljada postova, od kojih su mnogi potpuno nezanimljivi, za razliku od ovog... bla, bla, bla, nadam se da shvatate.
Ej, opasna ova Sava. Fiju, fiju i začas kilaš! Toga nema u mom kraju :'(.

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
alp je napisao(la):
http://www.youtube.com/v/_JN1C-APLzY

Kao sto rekoh nije za Oscara, ali vidi se kako izgleda savski klenolov.

Bravo ALP. Ovo je pravi nacin kako objasniti musicarenje klena na Savi. Iskrene cestitke

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam musicario,riba je zakucana ovom vrucinom,video sam naocarima bucova(dobrog) kome jato kedera stoji na penalu a on ravnodusno hvata vazduh u sred brzaka,ova slika se ponavlja vec par dana.Ovde kod mene se svi zale,sva riba je potpuno obamrla,retko se hvata.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Kako bre obamrla od vrućine?  :(

Pa Dunav još nije dostigo idelanu temperaturu za većinu ciprinida. Sad im baš kreće idealan period, a biće im možda vrućko tek krajem juna. Ili grešim...  :blush:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Ovde se ljudi uveliko kupaju,juce i danas temperatura je preko 30C,a ribi ni traga,samo ovaj bucov koji flesira u brzaku,ponasa se kao u sred leta,poneka belica pljusne tu i tamo,cujem da jedino nocu ima neke aktivnosti u vodi(smudjarosi).

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Danas nisam ali juce jesam. Posetio sam Kizu u No.1 i pokupio odavno kaparisani launch 5. Platio sam stap, ali sam ostao duzan za Vision vk56 i dt5f. Jadan Kiza, opet sam ga ojadio :bleh:
Elem, svratio sam na Gradac sa caletom i za pola sata prekrstio novi stap sa dve lepe potocare. Cekrk ce vatreno krstenje da dozivi iduci vikend na Ribniku. Bice VATRENO :tbumb:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Druze Kizo,
Dok je tebe i tvog ler placanja, moja musicarska kolekcija ce se progresivno uvecavati.
Long live No.1

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
I ja sam danas mušičario. Otišao sam na kratko na baru kod Lakija i ugazio do pupka bez kombinezona. Nije hladno. Zakucao sam jednu štuku i krupnu crvenperku. Sav sam se usmrdeo na mulj, moraću da poležim u kadi bar jedan sat da izađe sva tinja iz mojih pora. Lekovito je za reumu, kažu stari ribari, da se gazi mulj, a naročito ovaj niškobanjski, radioaktivni. :lol:

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Joj al ima da svetliš u mraku, sunce naše! :D Nikako noću ne izlazi u grad u kratke pantalonice, jer će noge da ti se sijaju ko da si u neke čarape sa šljokice. Ima te naguzi neki derpe...  :hammer:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Maštovit si, Goci, a to je u seksu najvažnija stvar. Šteta što ti je mašta okrenuta ka pogrešnom polu. :hammer:
Vidiš, radioaktivni radon iz Niške Banje utiče na moju seksualnost sasvim obrnuto od tvojih zamisli. Sjaj koji pominješ pojavljuje mi se na sasvim drugom mestu, koje se u radioaktivnoj sredini uvećava, tako da taj "derpe" može samo da poželi da se on naguzi ili pripoji, ali će mnogo lakše da me osvoji neka MILF, hot mom ili mature. Još ako natrči pored muljevite i opojno smrdljive bare i zatraži moje usluge, ekstaza će biti vrhunska.
Pogledaj ovu ilustraciju. Evo ovako prolaze jadnici koji su ozračeni radonom. :doh: Ovo su čuveni stanovnici Niške Banje koji su me jurili kroz džunglu. Napokon se i ta tajna razotkrila.

Prilozi

• Mixmaster bezi pored bare.jpg
    Mixmaster bezi pored bare.jpg
    19,5 KB · Pregleda: 160

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam mušičario klenove u Sićevu, na Nišavi.

Prilozi

• Sicevo klen i Mixmaster.jpg
    Sicevo klen i Mixmaster.jpg
    37,7 KB · Pregleda: 172

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Pa ukratko, Nisava je danas bila raspolozna da daje klenove, koji su mi i prvi ove godine na njoj.  :) Sicevo

Zaboravih da su svi pali na gundelja na velicini 8. Isprobavao sam i prvi put bambule od balze ali nisam imao rezultata tako da sam morao da se vratim dobitnoj kombinaciji.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I ja sam danas mnogo toga uradio,musicario,skakao od srece uzivao u hladovini prelepe Viline reke uz pivce i mlateci oko sebe sve sto mi je proslo u vidokrugu,PASTRMKE,KLENOVE koje sam posle 6 uhvacenih prestao da hvatam jer sam video da bi im dusu uzeo  :lol: :lol: :lol: jer je krenuo da se mresti pa sam krenuo da nizem pastrmke...
EVO I SLIKICE...

Prilozi

• Prelepa  je.!!!!!!.jpg
    Prelepa je.!!!!!!.jpg
    168,5 KB · Pregleda: 131
  • A zatim sam prestao da brojim...jpg
    A zatim sam prestao da brojim...jpg
    159,3 KB · Pregleda: 117
  • Pa treca.........jpg
    Pa treca.........jpg
    200,5 KB · Pregleda: 91
  • A zatim i druga .!.jpg
    A zatim i druga .!.jpg
    145,4 KB · Pregleda: 113
  • Moja prva pastrmka sa Nisave.jpg
    Moja prva pastrmka sa Nisave.jpg
    155,5 KB · Pregleda: 104

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Umalo da zaboravim, svaka cast pastrmkama,ali nisam mogao odoleti bocniti i kojeg klena pa evo i slicice jednog koji je bocnut na majsku muhu bez povratne kuke,a mesto na osnovu slika prosudite sami ???

Prilozi

• Prvi klen na Nisavi.jpg
    Prvi klen na Nisavi.jpg
    262,9 KB · Pregleda: 100
  • Vilina reka-1.jpg
    Vilina reka-1.jpg
    215,7 KB · Pregleda: 115
  • Vilina reka-2.jpg
    Vilina reka-2.jpg
    207,2 KB · Pregleda: 114

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Danas sam uhvatio svoju prvu nišavsku pastrmku! Bila je to makedonska od oko 25 cm.  :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno