Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Žao mi je, sad sam stvarno umoran. Postoji i klip, ali sačekajte do sutra. Napisaću jedan kraći tekst o mom skromnom iskustvu u mušičarenju šarana. A da, štap je Vision 3Zone 905, predvez 0.20, muva je žuta verzija Bloodworma na udici #8. Evo par slika od pre neki dan sa štapom.  :bye:

Prilozi

• DSC00398.jpg
    DSC00398.jpg
    194,2 KB · Pregleda: 185
  • DSC00400 (Large).jpg
    DSC00400 (Large).jpg
    154,9 KB · Pregleda: 196

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Ivane molim te nemoj vise da se slikas sa stapom u ustima da ne podsecas na jednog malo primitivnog coveka :whistle:.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
gringo je napisao(la):
Ivane molim te nemoj vise da se slikas sa stapom u ustima da ne podsecas na jednog malo primitivnog coveka :whistle:.
i ja sam gledao njegov album
jpa2u9s1.jpg

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Od pola pet jutros,do sest sati,ni udarca,ni naznake da je riba aktivna,ocigledno da joj promena vremena ne prija.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
18
Danas sam hvatao malo skobalja,pokusavao bucova.Ubise me ovi sa elektrana,pustili su vodu kao nenormalni.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
I ja danas malo mlatio po pastrmkama.
Voda mala ,prelepa i velika aktivnost pastrmke na suvu muhu.
Tokom dana prealo sam da nimfarim jer se i ona povuka ali zatp mosle 16h.
Stavio sam obicnu majski (najprostiju) i naprosto nisam imao milosti prema pegavicama..
Mada sam morao brzo da se pakujem pa nisam sacekao  od 18h. gde mi jedan deka rece koji okopavace njivu kao da se upali ringla--REKA PROKLJUCA--
Ja i sutra ne radim  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ja povremeno zaboravim da se upišem ovde. Malo sam proredio odlaske u ribolov, zbog mnogobrojnog potomstva, ali ipak stignem da bar tri-četiri puta nedeljno skoknem na vodu na po par sati. Upao sam u klendžijski fazon, mada povremeno kucnem i po neku pastrmku.

Prilozi

• Najmanji od danas.jpg
    Najmanji od danas.jpg
    86 KB · Pregleda: 163

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Zaboravih slikice.....

Prilozi

• Lijepa je-1.jpg
    Lijepa je-1.jpg
    211,3 KB · Pregleda: 137
  • Lijepa je-2.jpg
    Lijepa je-2.jpg
    189,5 KB · Pregleda: 138
  • Lijepa je-3.jpg
    Lijepa je-3.jpg
    145 KB · Pregleda: 160

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
i ja sam danas muscario,zamalo da navatam dve opasne ribe u salunu,ali bio sam previse pijan..l.i sad sam ...
uf,a bile su tako dobre,moglo je da bude svasta,jedna je imala decka,a ovq druga se folirala kao ali ja nisam imao strpljenja da je titram i odma joj ponudio nepristojnu ponudu,NISTA....suva ..... sam lego
uf ,ovo mi je tako tesko palo...........zbogom okrutni zivote.........................

ttttt

Full member
Učlanjen(a)
01.04.2006.
Broj reagovanja
1
Terzo, da si probao C(K)URVE cast u toaletu, mozda bi i pala neka "opasna" riba.  :hammer: :hammer: :hammer:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Terza je napisao(la):
i ja sam danas muscario,zamalo da navatam dve opasne ribe u salunu,ali bio sam previse pijan..l.i sad sam ...
uf,a bile su tako dobre,moglo je da bude svasta,jedna je imala decka,a ovq druga se folirala kao ali ja nisam imao strpljenja da je titram i odma joj ponudio nepristojnu ponudu,NISTA....suva ..... sam lego
uf ,ovo mi je tako tesko palo...........zbogom okrutni zivote.........................

Terzo u Salun retko zalaze dobre ribe ::). Moguce da si popio dosta pa ti je i kriterijum pao :bleh:. Mada kad sam zadnji put bio stvarno je bilo da se probere tu i tamo :D. Zovi kad sledeci put ides ;) da navatamo neke po meri makar i na nesportski nacin krseci sva pravila zakona o ribarstvu. :yeswink:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno