Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Hvala svima na čestitkama ;)
Nažalost Zox se jedini nije upisao zbog kixa sa naočarima, ali biće dana. Pred njim je svetla mušičarska budućnost :tbumb:

simpson H je napisao(la):
100ka je napisao(la):
I ja sam danas mušičario. Ujedno sam upisao svoj prvi ulov ove sezone i prvu pastrmku ove sezone :doh: htedoh reći u životu...

Bravo Joco! Kako vam se svideo Gradac (vama koji ste bili prvi put)?

Meni se, ovaj deo uzvodno od "Pačeta" svideo, nizvodno nismo išli. U principu reka je vrlo mala, recimo duplo manja od B. Timoka (jbg. to mi je referenca). Dobra je za počtnike, nije previše zahtevna ni za gaženje ni za zabacivanje. Srećom nije nas puno bilo tog dana tamo (po mom računu nas 7), ali mogu da zamislim kakva je gužva ako tamo dodje 15-20 ribolovaca. Nažalost u povratku smo se žurili pa smo pecali nizvodno samo do Rokine kuće, a ostatak prepešačili kroz šumu. Mislim da bi smo možda još bolje prošli u povratku pošto su kamenjarke baš onda krenule intenzivnije da lete (ako se to može nazvati letenjem), ali to samo mogu da nagadjam.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Delovi na kojima se sada steka riba po ovim vrucinama nisu bas cisti i pristupacni. I da znas da nikada nisam sreo 15-20 ribolovaca na Gradcu, ali bas nikada!

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
simpson H je napisao(la):
Delovi na kojima se sada steka riba po ovim vrucinama nisu bas cisti i pristupacni. I da znas da nikada nisam sreo 15-20 ribolovaca na Gradcu, ali bas nikada!
Naravno to se podrazumeva i ti na ovom suncu gledaš da nadješ 'ladovinu.
A za 1. kolo MLS :lol:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
To nisu ribolovci vec takmicari :D zbijeni u nekoliko stotina metara reke. Uzivanje za pecanje na ostatku.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
ali je zato posle takmicenja na gradcu riba ekstra radila, sitnije doduse oko mere ali 30ak komada za 1.5h nije malo

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Danas sam mušičario na Toplici.
index.php

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
...danas sam malo musicario pastrmku na Moravici,lepota...gazio sam u starkama i uopste nije prijatno,ali je vredelo,par lepih komada na suvu...

Prilozi

• 24062008p.jpg
    24062008p.jpg
    148,5 KB · Pregleda: 152

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Terza je napisao(la):
...danas sam malo musicario pastrmku na Moravici,lepota...gazio sam u starkama i uopste nije prijatno,ali je vredelo,par lepih komada na suvu...

A taman sam razmisljao dal da po ovoj vrucini zagazim bez izolacije, ali si me odgovorio od toga. :yeswink:

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
gringo je napisao(la):
Terza je napisao(la):

A taman sam razmisljao dal da po ovoj vrucini zagazim bez izolacije, ali si me odgovorio od toga. :yeswink:

a ja pomislio da si ti batalio ribolov.  :'(

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Djole je napisao(la):
gringo je napisao(la):
Terza je napisao(la):

a ja pomislio da si ti batalio ribolov.  :'(

Jbg prvo sam obaveze morao da odradim ali od 1.jula sam free pa ces da vidis kad pocnem da ti udaram zazubice sto idem svakog dana u ribolov :bleh:.

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam musicario pastrmku sto na nimfu sto na suhu muhu i bilo je prelepo.
Sve u svemu jedno lepo popodne na vodi uz pregrst uzbudjenja iz koga izdvajam ovo poslednje  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Obratite paznju  :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

Prilozi

• LIMIT.jpg
    LIMIT.jpg
    189 KB · Pregleda: 156
  • Pa i preko LIMITA......jpg
    Pa i preko LIMITA......jpg
    165,8 KB · Pregleda: 152
  • Pegavica moja LEPA.....jpg
    Pegavica moja LEPA.....jpg
    188,7 KB · Pregleda: 150

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Danas sam musicario pastrmku sto na nimfu sto na suhu muhu i bilo je prelepo.
Sve u svemu jedno lepo popodne na vodi uz pregrst uzbudjenja iz koga izdvajam ovo poslednje  ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Tebi bata Lijane nije dosta što si ruku slomio nego oćeš i vrat da prebiješ ??? :nowink:

Baš lepa pastrmka :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Posle crne serije u kojoj sam bio na Tamišu, sinoć tri male štuje. Voda se "zatvorila", ugrejala, sporo teče pa od željenog bucova i smuđa ni traga ni glasa... dočekaću ih ja, polako 8)

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
gringo je napisao(la):
Terza je napisao(la):

...i vunene carape da obujes...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Juče sam upoznao Terzu. Stajao je sa pogrešne strane ulice.

Blue Fox Nis(lija) je napisao(la):
Koja budala vozi 170 km/h kola koja su baždarena do 160?!?  :eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno