Dobar si Djole dobar !Djole je napisao(la):Nisava. Jutros po povetarcu. Musica policelonska crna sa crvenim repom na 16-ci. Od 7.00 do 8.30 i onda ko da je neko svirnuo u pistaljku i rekao dosta mu je. STOP. I toliko.
compshop je napisao(la):Zanimljivo je da sam danas ronio po drini i locirao mladicu na mestu gde sam se najmanje nadao. Nije velika pa je necu uznemiravati. Uspeo sam da joj pridjem na 2 m
Pozdrav
Probaj nekako da napravis fotku,bilo bi zanimljivo...compshop je napisao(la):Jos uvek sam na Drini. Obilazio sam neke nepoznate terene sa drustvom u potrayi ya ribom. Za sada samo jedna potocara. Gabaritno, taman da nahrani cetiri coveka, onako na rostilju - nisam mogao da je odbranim
Ribolov se nastavlja. Zanimljivo je da sam danas ronio po drini i locirao mladicu na mestu gde sam se najmanje nadao. Nije velika pa je necu uznemiravati. Uspeo sam da joj pridjem na 2 m
Pozdrav
zvezdan je napisao(la):Zakasnio sam danas debelo,izasao sam na vodu u 11 sati a do tada se vecina bucova dobro zasitila.Jedan od nekih 700-800gr.se prevario,dok su dve-tri cepanke lagano ispratile strimer nekoliko puta.Sutra cu da probam predvece.
Mixmaster je napisao(la):Juče sam mušičario na Belom Timoku. Skromnih 4 kg klenova, ali primerci do 600g. To je veoma slab ulov za ovu reku (meni). Opravdanje nalazim u tome da je bilo mnogo kupača, ribolovaca, izletnika, a voda izuzetno mala.