Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I ja sam mušičario na Toplici. Naišao mi je talas mutne vode koji je izazvao bager, pa sam slabo prošao. Taman kada je trebalo da urnišem babaroge (sumrak) zamuti mi vašljivko vodu. :mad:
Evo dva klena od po oko 700g, najvećih koje sam stigao da maznem.

Prilozi

• Skromno.jpg
    Skromno.jpg
    35,8 KB · Pregleda: 170

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam musicario po,sto bih ja rekao,nedeljnoj oseci.Voda mizerija,ribi ni traga,jedan bucov na potpuno neocekivanom mestu za njega.Nisam ni sinoc bolje prosao,voda minimalna,smudj je dosta daleko od obale,samo jedan u meri.

Prilozi

• oseka.jpg
    oseka.jpg
    114,2 KB · Pregleda: 169
  • letnji.jpg
    letnji.jpg
    154 KB · Pregleda: 159

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Nisava. Jutros po povetarcu. Musica policelonska crna sa crvenim repom na 16-ci. Od 7.00 do 8.30 i onda ko da je neko svirnuo u pistaljku i rekao dosta mu je. STOP. I toliko.

Prilozi

• 6.jpg
    6.jpg
    280,5 KB · Pregleda: 197
  • 5.jpg
    5.jpg
    154,6 KB · Pregleda: 199

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Djole je napisao(la):
Nisava. Jutros po povetarcu. Musica policelonska crna sa crvenim repom na 16-ci. Od 7.00 do 8.30 i onda ko da je neko svirnuo u pistaljku i rekao dosta mu je. STOP. I toliko.
Dobar si Djole dobar !

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Svaka chast Djole i na ulovu,na slikanju jednom recju FANTASTICNO.
Eh da je taj neko dunuo u pistaljku oko 11h. bilo bi  :machinegun: :machinegun: :machinegun: :machinegun:

compshop

Hero member
Učlanjen(a)
09.07.2007.
Broj reagovanja
2
Jos uvek sam na Drini. Obilazio sam neke nepoznate terene sa drustvom u potrayi ya ribom. Za sada samo jedna potocara. Gabaritno, taman da nahrani cetiri coveka, onako na rostilju - nisam mogao da je odbranim  :D
Ribolov se nastavlja. Zanimljivo je da sam danas ronio po drini i locirao mladicu na mestu gde sam se najmanje nadao. Nije velika pa je necu uznemiravati. Uspeo sam da joj pridjem na 2 m
Pozdrav

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
compshop je napisao(la):
Zanimljivo je da sam danas ronio po drini i locirao mladicu na mestu gde sam se najmanje nadao. Nije velika pa je necu uznemiravati. Uspeo sam da joj pridjem na 2 m
Pozdrav

fantastično  :tbumb:

ja sam prekjučer opet ronio u društvu klenova i ogromnih šarana.

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Pohvala za Djoleta!!!! ....Predstavio si ih kraljevski nema sta ... :tbumb: :tbumb: :tbumb:

Terza

Senior member
Učlanjen(a)
21.03.2008.
Broj reagovanja
0
compshop je napisao(la):
Jos uvek sam na Drini. Obilazio sam neke nepoznate terene sa drustvom u potrayi ya ribom. Za sada samo jedna potocara. Gabaritno, taman da nahrani cetiri coveka, onako na rostilju - nisam mogao da je odbranim  :D
Ribolov se nastavlja. Zanimljivo je da sam danas ronio po drini i locirao mladicu na mestu gde sam se najmanje nadao. Nije velika pa je necu uznemiravati. Uspeo sam da joj pridjem na 2 m
Pozdrav
Probaj nekako da napravis fotku,bilo bi zanimljivo...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Juče sam mušičario na Belom Timoku. Skromnih 4 kg klenova, ali primerci do 600g. To je veoma slab ulov za ovu reku (meni). Opravdanje nalazim u tome da je bilo mnogo kupača, ribolovaca, izletnika, a voda izuzetno mala.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Zakasnio sam danas debelo,izasao sam na vodu u 11 sati a do tada se vecina bucova dobro zasitila.Jedan od nekih 700-800gr.se prevario,dok su dve-tri cepanke lagano ispratile strimer nekoliko puta.Sutra cu da probam predvece.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Zakasnio sam danas debelo,izasao sam na vodu u 11 sati a do tada se vecina bucova dobro zasitila.Jedan od nekih 700-800gr.se prevario,dok su dve-tri cepanke lagano ispratile strimer nekoliko puta.Sutra cu da probam predvece.

Jesi li probao bangera (http://www.aswf.org/saltwater_flies_for_web/bob_popovics/saltwater_flies_bob_banger.html)
Bang9.jpg
...ako nisi probaj za mene :). Panirao sam posle 18. na Dunav ali izglada i to mi otpade za ovu godinu. 

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
He,he, Seb ,veruj mi da kad se ovaj zasiti mozes mu baciti sta hoces.Bacao sam i popere,tanke i dugacke i one moje relisticne,ma jok,pogresan tajming.Sreca pa se naoblacilo,moguca je kisa,da ohladi malo i zamuti, jer je Dunav kao more.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mixmaster je napisao(la):
Juče sam mušičario na Belom Timoku. Skromnih 4 kg klenova, ali primerci do 600g. To je veoma slab ulov za ovu reku (meni). Opravdanje nalazim u tome da je bilo mnogo kupača, ribolovaca, izletnika, a voda izuzetno mala.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Kako te bre nije sramota, da posle onakvog trovanja Timoka prošle godine ti odnosiš ribu odande, kako očekuješ da se riblji fond tamo obnovi. I nemoj sad da se vadiš na plovkaroše i domorodce, treba drugima dati primer svojim postupcima. :tumbdown:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno