Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam musicario.Taman sam nagazio cetiri komada,svi isti u milimetar,kad me zakucala temperatura u sred pecanja.Jedva sam se dovukao kuci.Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja :blush:

Prilozi

• na polarnu.jpg
    na polarnu.jpg
    105,9 KB · Pregleda: 164

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
uživač je napisao(la):
:tbumb:. Kod tebe grejalo sunce ???
E da,ovde je do 13 sati bilo preko 20 stepeni,medjutim kad su se navukli oblaci,ne pitaj.

Pa kad si poceo da preterujes noje ni cudo.  :)

Mene isto bre par dana. cas strese cas popusti tako da se ne usudjujem da se primaknem vodi. JBG

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Danas sam musicario.Taman sam nagazio cetiri komada,svi isti u milimetar,kad me zakucala temperatura u sred pecanja.Jedva sam se dovukao kuci.Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja :blush:

:tbumb: :tbumb: :tbumb:

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
zvezdan je napisao(la):
Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja :blush:

Si vido :yeswink: Očigledno je da nema pravila :) Ali za ove male strimere je definitivno bolja kratkovrata udica.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
[/quote]

Si vido :yeswink: Očigledno je da nema pravila :) Ali za ove male strimere je definitivno bolja kratkovrata udica.
[/quote]
Bolja je,rade kao nenormalni pa to valjda izaziva bucova da ih napada kao lud.Uh,preterah ljudi,presedeo sam celu noc na wc solji,je...m ti i ribu i vreme...

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
zvezdan je napisao(la):
Bolja je,rade kao nenormalni pa to valjda izaziva bucova da ih napada kao lud.Uh,preterah ljudi,presedeo sam celu noc na wc solji,je...m ti i ribu i vreme...

nedaj se druže! Kilo limuna i nazad na vodu  ;) Evo ja sutra na dopust i ima da ceo dopust (skoro ceo) iskoristim na vodi. Ako ulovim nešto veče ili nešto novo odmah ču da vam se pohvalim  :D  :bye:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Milanče je napisao(la):
zvezdan je napisao(la):
Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja :blush:

milanče jesi li probao ove tmc-ove udice (TMC 105) za muve tipa "glo bug"
121-212-11.jpg
Možda bi na večem brojevima i one bile odlične za te bucovske mini strimere (šubare). Ja imam nešto takvih udica ali samo #12 . Rado bi ih isprobao na bucovu ali meni su svi bucovi relativno daleko :blush: Što se tiče mene možda do godine.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
sebastian je napisao(la):
nedaj se druže! Kilo limuna i nazad na vodu 
Ne smem ni limun ni nista,stavili me doktori i zena na dijetu, i prehrambenu i musicarsku :'(

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Večeras bucovi - jok. Nekoliko je skuvalo oko strimera bez namere da ga napadnu. Da se upišem pomogla jedna štujica oko 35cm. Puštena :D

P.S. @ Seb - nisam probao TMC 105. Izgleda ok :)

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Danas sam musicario na Moravici sa Kimijem.
Voda je mala,cista i LEDENA..
Aktivnost pastrmke je izusetna,stice se utisak da je krenula halapljivo da se hrani pred mrest.
Imao sam oko 20 lepih pastrmka za 2 sata sto je prelepo,sama borbenost,boja pastrmke u zavisnosti od mesta na kom je ulovljena ,jednom reciju --DIVOTA--
Sve pastrmke su lovljene na nimfe koje mozete videti u mojoj galeriji ( crvena boja dominira),ribe su vrecene nazad,sve u svemu ako zelite da se lepo napecate pravac Moravica.
--I jedna slikica-- :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

Prilozi

• Lepotica sa Moravice...jpg
    Lepotica sa Moravice...jpg
    307 KB · Pregleda: 151

kimi

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2008.
Broj reagovanja
0
Bila ja i fox the blue na reviru moravica...uspeh zagarantovan ...Lepo smo se proveli  za kratak vremenski period od 17 do 19 h ..Riba je uzimala uglavnom nimfe a iskreno nisam ni probao da bacim neku suvu mozda bi i skocila nekaaaaa..by the way sve super osim neke mrlje na vodi verovatno od nekog diesela ili ulja ili neznam ni ja kakve tecnosti koja se pojavila na vodi kada  smo krenuli kuci....Moravica++++++

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno