zvezdan
Hero member
- Učlanjen(a)
- 12.02.2008.
- Broj reagovanja
- 21
E da,ovde je do 13 sati bilo preko 20 stepeni,medjutim kad su se navukli oblaci,ne pitaj.uživač je napisao(la):. Kod tebe grejalo sunce ???
zvezdan je napisao(la):E da,ovde je do 13 sati bilo preko 20 stepeni,medjutim kad su se navukli oblaci,ne pitaj.uživač je napisao(la):. Kod tebe grejalo sunce ???
zvezdan je napisao(la):Danas sam musicario.Taman sam nagazio cetiri komada,svi isti u milimetar,kad me zakucala temperatura u sred pecanja.Jedva sam se dovukao kuci.Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja![]()
zvezdan je napisao(la):Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja![]()
zvezdan je napisao(la):Bolja je,rade kao nenormalni pa to valjda izaziva bucova da ih napada kao lud.Uh,preterah ljudi,presedeo sam celu noc na wc solji,je...m ti i ribu i vreme...
Milanče je napisao(la):zvezdan je napisao(la):Sva cetri su uhvacena na istog strimera sa udicom kratkog vrata,bez promasaja![]()
Si vido :yeswink: Očigledno je da nema pravilaAli za ove male strimere je definitivno bolja kratkovrata udica.
Ne smem ni limun ni nista,stavili me doktori i zena na dijetu, i prehrambenu i musicarsku :'(sebastian je napisao(la):nedaj se druže! Kilo limuna i nazad na vodu
zvezdan je napisao(la):Ne smem ni limun ni nista,stavili me doktori i zena na dijetu, i prehrambenu i musicarsku :'(sebastian je napisao(la):nedaj se druže! Kilo limuna i nazad na vodu