sebastian je napisao(la):Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok
![]()
Ej Sim. al ti jebeš danas evo ti (-) siguran sam da je mislio 0,08 a siguran sam da i ti to znaš samo zajebavaš ! :asshohe:simpson H je napisao(la):sebastian je napisao(la):Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok
![]()
Da mi je znati kako provuces najlon debljine 0.8 kroz udicu 19 a tek kako planiras da ga provuces kroz 22 ili 30![]()
I ja samsebastian je napisao(la):lolma zna boki sta sam ja mislio, ali ne bi to bio on a da ne tera sprdnju. Jeva ceka neki lapsus ali to verujem nije zlonamerno, čovek šaljivđija.
Gogo je napisao(la):Ej Sim. al ti jebeš danas evo ti (-) siguran sam da je mislio 0,08 a siguran sam da i ti to znaš samo zajebavaš ! :asshohe:simpson H je napisao(la):sebastian je napisao(la):Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok
![]()
Da mi je znati kako provuces najlon debljine 0.8 kroz udicu 19 a tek kako planiras da ga provuces kroz 22 ili 30![]()
sebastian je napisao(la):lolma zna boki sta sam ja mislio, ali ne bi to bio on a da ne tera sprdnju. Jeva ceka neki lapsus ali to verujem nije zlonamerno, čovek šaljivđija.
simpson H je napisao(la):Gogo je napisao(la):Ej Sim. al ti jebeš danas evo ti (-) siguran sam da je mislio 0,08 a siguran sam da i ti to znaš samo zajebavaš ! :asshohe:simpson H je napisao(la):sebastian je napisao(la):Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok
![]()
Gogo dragi ja sam najvise minusa na ovom forumu dobijao dok sam odsustvovao a licno nikome nisam u zivotu dao ni minus ni plus. Necu da se igram lastisa ja sam odrastao valjda
Naravno da sam se malo salio na sebov racun za debljinu najlona znam ja odlicno da on zna sta prica.
Jr je napisao(la):Bucova, J.Morava. Dva komada oko 45 cm. Na slici je manji. Imao sam i jedan promašaj baš krupnog, skoro celog sam ga video kad je izleteo na strimer. Procena, između 2 i 3 kila. Ali, vratiću se ja...![]()
Milanče je napisao(la):Jr je napisao(la):Bucova, J.Morava. Dva komada oko 45 cm. Na slici je manji. Imao sam i jedan promašaj baš krupnog, skoro celog sam ga video kad je izleteo na strimer. Procena, između 2 i 3 kila. Ali, vratiću se ja...![]()
Bravo JR
Strimer??? Fotka???
Jadnostavan i ubitačanJr je napisao(la):U pravu si, laganica. Kad krenem da vezujem strimere za bucova, ne znam da stanem. A da, nije bucktail već obična koza.