Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Bucova, J.Morava. Dva komada oko 45 cm. Na slici je manji. Imao sam i jedan promašaj baš krupnog, skoro celog sam ga video kad je izleteo na strimer. Procena, između 2 i 3 kila. Ali, vratiću se ja... :smoke:

Prilozi

• DSC00088 (Large).jpg
    DSC00088 (Large).jpg
    127,2 KB · Pregleda: 136

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
Ja sam danas posle mozda 6 meseci musicario u mom kraju-TOPLICA PROKUPLJE-
Voda je za divno cudo bistra kao suza dok je klen bio izuzetno selektivan ali sam se lepo napecao..
Daleko najvece rezultate deo mi je BWO,PALMER I pred kraj dana mrav.
Nista krupnije od 400 grama.. :bye: :bye: :bye: :bye: :bye:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8  :) Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok  :D

Da mi je znati kako provuces najlon debljine 0.8 kroz udicu 19 a tek kako planiras da ga provuces kroz 22 ili 30 :hammer:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
simpson H je napisao(la):
Za to ču da napravim bambus 5' aftma 0 . Najlon max. debljine 0,8  :) Čekrk, onaj drveni če bude sasvim ok  :D

Da mi je znati kako provuces najlon debljine 0.8 kroz udicu 19 a tek kako planiras da ga provuces kroz 22 ili 30 :hammer:
Ej Sim. al ti jebeš danas evo ti (-) siguran sam da je mislio 0,08 a siguran sam da i ti to znaš samo zajebavaš ! :asshohe:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
lol  :D ma zna boki sta sam ja mislio, ali ne bi to bio on a da ne tera sprdnju. Jeva ceka neki lapsus ali to verujem nije zlonamerno, čovek šaljivđija.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
lol  :D ma zna boki sta sam ja mislio, ali ne bi to bio on a da ne tera sprdnju. Jeva ceka neki lapsus ali to verujem nije zlonamerno, čovek šaljivđija.
I ja sam  ;) , al ne u mojoj kući  :whistle: (ovo "mojoj" nisam mislio na forum nego uopćeno)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Gogo je napisao(la):

Ej Sim. al ti jebeš danas evo ti (-) siguran sam da je mislio 0,08 a siguran sam da i ti to znaš samo zajebavaš ! :asshohe:

Gogo dragi ja sam najvise minusa na ovom forumu dobijao dok sam odsustvovao a licno nikome nisam u zivotu dao ni minus ni plus. Necu da se igram lastisa ja sam odrastao valjda :D
Naravno da sam se malo salio na sebov racun za debljinu najlona znam ja odlicno da on zna sta prica.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6

Tako je seb kralju, jebes sve bez sale i na svoj i na tudji racun.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Gogo je napisao(la):

Gogo dragi ja sam najvise minusa na ovom forumu dobijao dok sam odsustvovao a licno nikome nisam u zivotu dao ni minus ni plus. Necu da se igram lastisa ja sam odrastao valjda :D
Naravno da sam se malo salio na sebov racun za debljinu najlona znam ja odlicno da on zna sta prica.

U trenutku kad si bio tu ja sam ti lupio (-) i baš mi je bilo krivo što si se odlogovo,dok sam ga postovo. Inače ne volim ništa s leđa (osim ženske guze) a baš mi bilo simpatično da ti zaokružim +80 i -80, okrugle cifre , jasno mi je bilo da se zezaš, al nisam mogao da odolim, a više iz razloga što si nam "lupio" monstruma među "mini" ulove nego za 0,80.
Opet samo iz zezancije... ato sa + i - na ovom forumu i nije više neka fora jer neki preteruju u lupanju.
Poz. nema ljutiš ! :bye:

PS. I opet si mi izletio sa novim postom dok sam ovaj pisao, brz si ko munja !
[/quote]

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Jr je napisao(la):
Bucova, J.Morava. Dva komada oko 45 cm. Na slici je manji. Imao sam i jedan promašaj baš krupnog, skoro celog sam ga video kad je izleteo na strimer. Procena, između 2 i 3 kila. Ali, vratiću se ja... :smoke:

Bravo JR :tbumb:

Strimer??? Fotka???

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Milanče je napisao(la):
Jr je napisao(la):

Bravo JR :tbumb:

Strimer??? Fotka???

Pa, taj ostade na nekom potopljenom granju... Ali specijalno za tebe (a možda i za bucove kasnije  :D) smotao sam isti takav.

Prilozi

• strimer 006 (Large).jpg
    strimer 006 (Large).jpg
    100 KB · Pregleda: 135

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Klasika :tbumb: Dobra šaranska udica, Bucktail Hal&Half, Crystal Flash, Epoxy Eye. As simple as that :yeswink:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
U pravu si, laganica. Kad krenem da vezujem strimere za bucova, ne znam da stanem. A da,  nije bucktail već obična koza.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno