Pa tako izgleda, no ne odustajem ni od ostalih... praktično ga "godinama" nisam lovio od kad nisam baš imao vremena za stacionarni ribolov i sad me oće (da nadoknadim propušteno) i to u najljepšoj mogućoj opciji mahačem i perjem . Tu se ljudi polako zezaju kao : eno opet onog što na kokošja pera vata smuđeve.zvezdan je napisao(la):Bravo Gogo,vidim ja da će smuđ preuzeti primat i štuki i bucovu.
Iako me najviše nerviraju postovi koji počinju i završavaju se sa "Svaka čast", moram da priznam da su ovi uspesi u mušičarenju smuđa zaista iznad svakog očekivanja. Za posebnu pohvalu je kada neko mušičari vrste koje žive u njegovom kraju. Mislim da je prošlo vreme kada smo se oduševljavali mušičarima koji prelelaze par stotina kilometara, nekoliko granica ili preleću okeane da bi došli do ulova.Gogo je napisao(la):Eto i mene sa Dunava, Zvezdane čuo te onaj gore - hvalaOd tri prikazana strimera popodne, veliki je dao rezultat, a kako sam se potajno nadao i dobar rezultat. Prva dva sata mahanja u prazno do 22,00h, pa u 15-tak minuta 2 smuđa jedan ljepši od drugoga 62cm-1,98kg i 65cm-2,47kg. Prvom je strimer bio duboko u grlu a drugome više van usta, nego unutra, no dobro se zakačio i pružio čak i nešto otpora za lijep dril.
Bilo mi je uhuuu jako dobro i da Bog da se ponovilo što prije opet. :![]()
Mixmaster je napisao(la):Gogo, od mene dobijaš pohvale čiste kao suza, ali ne mogu da ne primetim da ti je pohvale dao i član foruma koji vrlo često tvrdi da su ubijanje ulova i držanje štapa u zubima dve najgroznije stvari na svetu. Izgleda da si doprineo da promeni mišljenje.