Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Koza je neprevaziđena za ovakve strimere.Odličan strimer.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Sad sam stigao sa rita gde sam probao da iščačkam neku štuku.Jako loše sam prošao,jedan promašaj za celo prepodne,vrućina,bistra voda ...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
I danas toplička sića. Pojavili se prvi jesenji BWO-i, ali izgleda da čekaju hladnije vreme.

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Danas pala dva sitna bucova na J.Moravi. Pao bi i neki krupan da sam mogao da dobacim jos 3-4m :doh:.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Eto i mene sa Dunava, Zvezdane čuo te onaj gore - hvala  :tbumb:  Od tri prikazana strimera popodne, veliki je dao rezultat, a kako sam se potajno nadao i dobar rezultat. Prva dva sata mahanja u prazno do 22,00h, pa u 15-tak minuta 2 smuđa jedan ljepši od drugoga 62cm-1,98kg i 65cm-2,47kg. Prvom je strimer bio duboko u grlu a drugome više van usta, nego unutra, no dobro se zakačio i pružio čak i nešto otpora za lijep dril.
Bilo mi je uhuuu jako dobro i da Bog da se ponovilo što prije opet. ::)

Prilozi

• Smudjevi 10.10..jpg
    Smudjevi 10.10..jpg
    267,6 KB · Pregleda: 131
  • Smudjevi-2 10.10..jpg
    Smudjevi-2 10.10..jpg
    338,3 KB · Pregleda: 149

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
144
Nemam reči, fenomenalan ulov.  :respect1:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Bravo Gogo,vidim ja da će smuđ preuzeti primat i štuki i bucovu.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
zvezdan je napisao(la):
Bravo Gogo,vidim ja da će smuđ preuzeti primat i štuki i bucovu.
Pa tako izgleda, no ne odustajem ni od ostalih... praktično ga "godinama" nisam lovio od kad nisam baš imao vremena za stacionarni ribolov i sad me oće (da nadoknadim propušteno) i to u najljepšoj mogućoj opciji mahačem i perjem . Tu se  ljudi polako zezaju kao : eno opet onog što na kokošja pera vata smuđeve.  :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Gogo je napisao(la):
Eto i mene sa Dunava, Zvezdane čuo te onaj gore - hvala  :tbumb:  Od tri prikazana strimera popodne, veliki je dao rezultat, a kako sam se potajno nadao i dobar rezultat. Prva dva sata mahanja u prazno do 22,00h, pa u 15-tak minuta 2 smuđa jedan ljepši od drugoga 62cm-1,98kg i 65cm-2,47kg. Prvom je strimer bio duboko u grlu a drugome više van usta, nego unutra, no dobro se zakačio i pružio čak i nešto otpora za lijep dril.
Bilo mi je uhuuu jako dobro i da Bog da se ponovilo što prije opet. ::)
Iako me najviše nerviraju postovi koji počinju i završavaju se sa "Svaka čast", moram da priznam da su ovi uspesi u mušičarenju smuđa zaista iznad svakog očekivanja. Za posebnu pohvalu je kada neko mušičari vrste koje žive u njegovom kraju. Mislim da je prošlo vreme kada smo se oduševljavali mušičarima koji prelelaze par stotina kilometara, nekoliko granica ili preleću okeane da bi došli do ulova.
Gogo, od mene dobijaš pohvale čiste kao suza, ali ne mogu da ne primetim da ti je pohvale dao i član foruma koji vrlo često tvrdi da su ubijanje ulova i držanje štapa u zubima dve najgroznije stvari na svetu. Izgleda da si doprineo da promeni mišljenje :tbumb:.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Možda malo Off ipak je tema danas sam mušičario, slažem se s tobom Mix, mušičariti je prelijepo, mušičariti pastrvu, lipljena, mladicu... ma to bi mogao uvijek, ali sad kada sam konačno počeo uspješno loviti muhom na svojim domaćim vodama, pogotovo kad te okolina smatra samo nekakvim borom koji proviruje iz šume hrasta, pa ponekad stvarno imaš osjećaj da "izigravaš" tamo nešto sa tim mahanjem. E onda je to nešto sasma drugo, uspješno lovim ribu koju baš i nije lako dobiti svakoga dana, a time sam dobio osjećaj da ipak znam nešto malo više od ostali, ako ne više al drugačije zasigurno. Dobar je to i pun osjećaj, a za ubijanje i štap u zubima, ehh  ;) morao sam malo... bio sam jako ponosan na sebe i čudi me što nisam i zaurlikao, inače ribu uglavnom vratim, uzmem ponekad tu i tamo pokoji (moram priznati u zadnje vrijeme i češće) al nikad ne preterujem - 1 ribica da ne zaboravim kakav joj je ukus. :drool:

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Gogo,jesi li ovo mušičario smuđa iz čamca ili sa obale?Ako je iz čamca jesi li ga tražio na otvorenoj vodi ili u priobalju?

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Mixmaster je napisao(la):
Gogo, od mene dobijaš pohvale čiste kao suza, ali ne mogu da ne primetim da ti je pohvale dao i član foruma koji vrlo često tvrdi da su ubijanje ulova i držanje štapa u zubima dve najgroznije stvari na svetu. Izgleda da si doprineo da promeni mišljenje :tbumb:.

Nisam siguran dal umes da citas posle ovakvog komentara. Gde sam ja rekao da je poneti ribu najgroznija stvar na svetu? Nikako da shvatis PRC :D. Poneti 2 smudja sa Dunava i 2 pastrmke sa npr Temske su dve toliko razlicite stvari! Ajde plasticno za tebe da shvatis posto drugacije ne ide :doh: To ti je isto kao razlika izmedju odstrela fazana i pande.
P.S. Ako imas jos neki ovakav komentar molim te stavi ga u prikladnu temu  da ne bi ruzili ovu. Slobodno stavi i uvek cu ti nerado odgovoriti.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Auu, taman me od jutros mučio zatvor. Posle prethodnog posta mi je bolje. Hvala. :toalet:
Hvala Bogu, da i od gringa ima neke koristi na ovom forumu. :doh:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno