Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam mušičario štuku.Poranio pre sunca,na vodi idealno,nigde žive duše.Sve do samog polaska kući ni udarca,ni naznake da postoji riba u jezeru,a onda mi je na nekoliko metara od obale sevnula,iz cipela me izula.Takav udarac nikad nisam osetio,jedva zadržah štap u ruci.Nemam pojma kako je udica nije zakačila.Kad sam izvadio strimer,i on i sajla se pretvoriše u nerazmrsivi čvor.Baš je dobra bila.
Milanče pozdrav,znači svetski je bilo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
mislis na velicinu da povecam ili trazis bolji kvalitet slike, ako je do velicine,probacu,mada sam ih vec smanjio,a nisam sacuvao original velicinu, tako da neznam hoce li valjati kad se poveca ponovo?
a ja sam ove godine svega 10-20 puta musicario, i to sam blizi prvoj cifri  :'(

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.489
pa110625tb9.jpg

moze ovako?
nemam vise pejzaza, i inace sam slabo fotografisao taj dan

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Ako ste pomislili da danas neću mušičariti :nowink: GREŠKA
1 bucov prosečan na Tamišu.
Vežbam ...9-9-9-9-9-6-6-9-9-9-9-9-6-6... :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):

Ja sam mislio da postoji samo jedna osoba koja misli da svi misle o njemu. Mislim da sam se prevario. :hammer:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ja sam mislio da postoji samo jedna osoba koja misli da svi misle o njemu. Mislim da sam se prevario. :hammer:
[/quote]

Ako ti misliš da ja mislim na onoga na koga ja mislim da ti misliš e onda... e jebiga šta sam ono htio reći  :hmmmm: 

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Milanče je napisao(la):
Milanče zvuči kao mušičar koji je navučen na baš velike doze. To je pohvalno u ovom društvu. Lovi bucove, grgeče, beovice, jazove, lipljenove (ne lipljene!), pastrmke, štuke, klenove...i obožava da se hvali svojim ulovima i veštinom.
Da nije takvih članova, ovaj forum bi bio dosadan i pust.

dare

Senior member
Učlanjen(a)
22.01.2008.
Broj reagovanja
0
[/quote]

Svi ovde lepo zvuce prosto da se zapitas sta se desava.
Milance je totalno na mestu,Mixmaster naravno podrzava kad nema sta da kaze PAMETNO,a ovaj SIMPSON H zvuci kao JBL-ovi probijeni basovii.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
dare je napisao(la):
a ovaj SIMPSON H zvuci kao JBL-ovi probijeni basovii.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

Brate i to je nesto, JBL je JBL, antologija pa makar i sa krivim vesanjem, ali problem je sto recimo ti ne zvucis uopste :D. Znas ono 0 db, tisina, cvonjak,...

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
simpson H je napisao(la):
Milanče je napisao(la):

E pa Boki ja mislim i da u ovom topicu "Danas sam mušičario" ne postoji nijedan tvoj post o tome kako, šta i gde si to "danas mušičario". Sva sreća da te imamo da razbiješ monotoniju :hammer:

P.S. Ono jes malo prepotentno da ja mislim da Vi svi mislite o meni :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Milanče je napisao(la):
E pa Boki ja mislim i da u ovom topicu "Danas sam mušičario" ne postoji nijedan tvoj post o tome kako, šta i gde si to "danas mušičario". Sva sreća da te imamo da razbiješ monotoniju :hammer:

Valjda zato sto nisam ozbiljan u neozbiljnim temama. Kao prvo ne volim da se hvalim a kao drugo, Mix je jednom prilikom rekao da mu ovaj topic sluzi kao licni dnevnik, zasto da mu ga kvarim...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Ovaj topic mi služi kao lični dnevnik, potpuno isto kao i Milančetu, Zvezdanu, Dr. Luckyju, Tonyju, Gogou i svim ostalim članovima foruma. Izgleda da sam mudro uradio što sam ga otvorio.
Naravno, ovde se jasno vidi ko crpe svoju mudrost iz iskustva, a ko "na divanu, sve duhan pušeći". Zato je ovo najpopularnija mušičarska tema, koja preti da "usisa" pola sajta.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Ovaj topic mi služi kao lični dnevnik, potpuno isto kao i Milančetu, Zvezdanu, Dr. Luckyju, Tonyju, Gogou i svim ostalim članovima foruma. Izgleda da sam mudro uradio što sam ga otvorio.
Naravno, ovde se jasno vidi ko crpe svoju mudrost iz iskustva, a ko "na divanu, sve duhan pušeći". Zato je ovo najpopularnija mušičarska tema, koja preti da "usisa" pola sajta.

Ma ja mislim da sluzi za potpuno druge stvari, ali nije ni vazno :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno