Pozdravljam to i želim ti dobar provod na vodi.ekoljuba je napisao(la):Lepo! Napreduje polako. Sto pitas?
Ja danas nemam šta drugo da upišem ovde. :'( :'( :'(
Pozdravljam to i želim ti dobar provod na vodi.ekoljuba je napisao(la):Lepo! Napreduje polako. Sto pitas?
Poznato mi je da ovaj "peš" pripada porodici slatkovodnih glavoča (lagao bih kad bi naveo točno lat. naziv jer ih toliko ne prepoznajem kao npr. forum-prijatelj Mišel koji me i uputio na pravi naziv prije par mjeseci) al jbga da sam stavio lat. naziv i slatkovodni glavoč neko bi se našao da me bocne kako izigravam ihtiologa, gdje s tim nemam blage veze, a u narodu (u Baranji) to je peš i moš ti njega j....i samo će peš i ostati još dugo dugo, u opisima na drugim mjestima i navodim : peš (po Baranjski) a član porodice slatkovodnih glavoča.ekoljuba je napisao(la):Nije pes nego glavoc!
Gogo je napisao(la):Poznato mi je da ovaj "peš" pripada porodici slatkovodnih glavoča (lagao bih kad bi naveo točno lat. naziv jer ih toliko ne prepoznajem kao npr. forum-prijatelj Mišel koji me i uputio na pravi naziv prije par mjeseci) al jbga da sam stavio lat. naziv i slatkovodni glavoč neko bi se našao da me bocne kako izigravam ihtiologa, gdje s tim nemam blage veze, a u narodu (u Baranji) to je peš i moš ti njega j....i samo će peš i ostati još dugo dugo, u opisima na drugim mjestima i navodim : peš (po Baranjski) a član porodice slatkovodnih glavoča.ekoljuba je napisao(la):Nije pes nego glavoc!
Prihvatam ispravku naravno![]()
ekoljuba je napisao(la):Ups greskam u kucanju! ??? Neogobius melanostomus
A možda se još nije oporavio od mrijesta, toliko ga izmučio sex i žene da nema snage povratiti svoju pravu bojuekoljuba je napisao(la):Pise da se mreste u vise navrata u periodu od aprila do avgusta! Ali vrlo je moguce da se i sad mreste posto nisu autohtoni pa su se adaptirali na izmenjene uslove sredine u kojoj zive.
Gogo je napisao(la):ekoljuba je napisao(la):A možda se još nije oporavio od mrijesta, toliko ga izmučio sex i žene da nema snage povratiti svoju pravu boju![]()
Pazi mozda su pregoreli od viska sexa za razliku od onih koji su zagoreli od manjka!!!![]()
A što zatrpavaju ako ima ribe...zaustavite ih !Blue Fox Famozni je napisao(la):Kapedomska bara,nisam ja misicario vec moj drug,oko 10 stukica (PENKALA) i jedna nesto malo veca.
Pozurite jer bageri nemilosrdno zatrpavaju ovu vodu kojom plove i som,deverika,saran,cevenperka,platika,karas i klen...
Blue Fox Famozni je napisao(la):Sire put GOGO,mislim da se tu nista ne moze..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()