Mušičario jesam ,ulovio ništa nisam. obišao sam Karašicu, već dugo nisam bio na omiljenom potoku, nadošla voda pa se ponadah da se možda i klen pojavio, možda i je al na moju muhu nije. Riba, predpostavljam crvenperkice,bodorkice... možda i sitan klen, se dizala na neke do bola sitne mušičice, nemam ništa tako sitno pa sam joj nudio 18-ce, izmjenio 15-tak muha u raznim bojama, imao dva-tri sitna udarca. Nisam uspio odgonetnuti što to divljački udari ponekad sa ruba obale, zaštićene travom, kao ni to na šta je bio udarac. Predpostavljam da bi moga biti klen, jer sve druge "raube" mogu mirno da isključim nije im ni slično. Bio je pokoji brzi "izlet" iz dubine na površinu i nazad, ali nisam raspoznao što je u pitanju. Zagonetka ostaje do slijedećeg izlaza u velikoj nadi da mi se na Karašicu vratio klen, možda sutra-prekosutra da probam sa bambulicom. Neka ideja ...na kolikoj udici da je napravim, jel 14-ca dovoljna ? Klen - ako je klen - nije krupan mogao bi biti do max .500g.
P.S. Bravo Zvezdane, mene je malo uhvatila fjaka za smuđa - 4 izlaska 4:0 za smuđeve.