Danas sam mušičario

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Baš lepo a bit če i večih. Danas dok sam šetao malo oko jezera jedan varaličar je ulovio isto jednu takvu od 60+cm samo da je imala malo veču glavu.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
8
Danas, samo tumaranje po prelepom Gradištanskom kanjonu...Mušičarski štap je bio samo izgovor...

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Danas sam mušičario štuku i rešio sam da zaboravim na ovu ribu, bar na neko vreme.Sva mesta zauzeta,ovi balerinaši postadoše i varaličari,pa pored zabačenih pet balerina, bace i varalicu, a štuka sama po sebi specifična je, a traži i poseban senzibilitet onoga koji je hvata na veštački mamac,pa ako je ja jurim na strimera ne moram da gledam svakakve čobane kako bacaju varalicu.Smuđ ostaje prioritet u narednim danima, štuku ostavljam za neka bolja vremena,možda kad grune sneg.

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Danas sam krstio Attack i sa vampirima (puuuno vampira)!
Ova dva  ( od ukupno 7, su imala 54 i 60 cm, ostalo je pušteno nazad u vodu)

Prilozi

• smudjevi 16.11..jpg
    smudjevi 16.11..jpg
    176,8 KB · Pregleda: 244

zvezdan

Hero member
Učlanjen(a)
12.02.2008.
Broj reagovanja
21
Druže šta da ti kažem,ispisuju se nove stranice mušičarenja na Balkanu. :tbumb:

Mefisto018

Hero member
Učlanjen(a)
30.12.2006.
Broj reagovanja
0
Iskoristio sam danas nekih 2 sata lufta sa se spustim i krenem ciljano na stuku.
Stap DAM star 13 god. 3 puta krpljen,skracen na 2,30,Vision konac i 0,40 bez IKAKVE SAJLICE.
Nikakvi znaci niti bilo sta sto bi mi ulivalo nadu da cu uloviti ovu neman.
Nakon skoro 2 sata mahanja i raznoraznih tehnika povlacenja rekoh sebi"Ajd bogami ti meni pakuj prnje i bezi kuci", misao se zavrsava a sa druge strane strimer kao u panj da je udario,kontra  "Evo je" sreci nigde kraja,ali tezi deo posla je na meni nemam predstavu o kolikoj ribi se radi,pod ruku nije penkalo,stap mi je totalno nepouzdan a i sajlice nigde samo cekam da pokida i da zaplacem  :-* :-* :-*...
Ali lagano minut po minut nekako sam je priveo do noge i zgrabio kao kufer pun novca i pravac 10 metra od vode za svaki slucaj..
Gledam nije nesto velika ali BUCKASTA, ima je sto bi rekli,vadim strimera lagano je vracam nazad natrag u kola i kuci..
Iskoristio bi priliku da se zahvalim Vuku koji mi je pred polazak od srca pozeleo dobar ulov.. :tbumb: :tbumb:

Prilozi

• Moravska Stuka...jpg
    Moravska Stuka...jpg
    149,2 KB · Pregleda: 188

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Ma krasna ti je riba, buckica ,buci, buci, svaka čast druže , ja nisam imao sreće sa danas motanim strimerom, dok sam došao do jezera (na kom je do 13,00 bila štukijada) izbockali su kederaši nekih 70-tak komada i popodne baš i nisu bile nešto raspoložene da ih još i ja bockam. Još jednom čestitam  :tbumb:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno